За Нас

Информационният портал myfamily.bg е създаден през 2018 година. Екипът ни се състои от професионални журналисти, които използват само достоверни източници и проверяват информацията, достигаща до аудиторията.

Медийната платформа представя обективно актуалните новини от страната и света. Наша запазена марка са авторските пътеписи и материали, включващи интервюта с експерти, анализи и собствени коментари по актуалните теми.

Платформата и каналите ни в социалните мрежи привличат голям брой потребители заради актуалното и достоверно съдържание и разнообразието от теми, които предлагаме на читателите си – грижа и възпитание за децата, отношенията в семейството, образование, здравеопазване, култура, социални дейности, пътешествия, ваканции, почивки, концерти, астрология, спорт и развлечения.

Ние предлагаме на своите партньори гъвкави възможности за реклама на продукти и услуги. Предимството да рекламирате при нас е, че посланията ви ще достигнат до таргетирана аудитория, интересуваща се от вашия продукт и услуга. Рекламата ви ще достигне до широк кръг потребители на медийната платформа myfamily.bg и всичките ни социални канали. Освен на сайта, всеки рекламен материал се качва на фейсбук страницата ни и във всички ни групи - „Пътешествия без граници“, „Готини родители“ и „Майки в действие“. За споделяне на видео материали може да се използва и youtube канала на myfamily.bg.

Станете наш партньор и използвайте гъвкавите форми за реклама при нас.

Потърсете ни на:

e-mail: bgmyfamily.bg@gmail.com

facebook: myfamily.bg

телефон: 395 888 007535; 359 896 824649

Заставаме пред вас с лицата и имената си - Мария Сивкова - Илиева и Ивелина Георгиева

КОПИРАЙТИНГ УСЛУГИ
Купи само за: 150.00 лв.
За Нас
Информационният портал myfamily.bg е създаден през 2018 година. Екипът ни се състои от професионални журналисти, които използват само достоверни източници и проверяват информацията, достигаща до аудиторията. Медийната платформа представя обективно актуалните новини от страната и света. Наша...
За нас
Последно качени обяви
Бюлетин
Facebook
YouTube
СЛЕДВАЙТЕ НИ В YOUTUBE

Посетете нашият YouTube канал

Предложение за статия