За Нас

MyFamily.bg е уютно виртуално местенце, създадено от приятели. С надеждата и вие да станете наши приятели - да намирате тук съветите, които са ви нужни, нещата, които да ви вдъхновяват. Искаме да споделяме с вас за пътуванията си - както за тези до различни кътчета на света, така и за голямото пътуване в търсене на хармонията и любовта в семейството.

Надяваме се всеки да се чувства добре тук - да се забавлява и да намира темите, които са важни, но не присъстават в повечето утвърдени до момента медии. Просто, защото не са удобни. Не искаме да създаваме заблуди, затова обявяваме пълен бойкот на фалшивите новини - тук всяка информация е проверена! Партийните и корпоративните интетеси са далече от нашето уютно местенце, затова се надяваме да провокираме обществени дебати по истински важните за вас теми.

Ние искаме да знаем какво се случва с Вас, затова ще разчитаме много на обратната връзка! Надяваме се нашият приятелски кръг да стане толкова голям, а гласът му – толкова силен, че заедно да успеем да направим мястото, на което живеем по – хубаво!

Заставаме пред вас с лицата и имената си - Мария Сивкова - Илиева и Ивелина ГеоргиеваНо ние ви предлагаме също така практичен метод за пестене на време. Предоставяме ви нашата платформа, на която може да обменяте, продавате и отдавате под наем всякакви вещи и услуги. Желанието ни е да създадем място, където връзката между потребителите е много бърза, а използването на активите – по - пълноценно. Това е една възможност да се освободите от ненужните дрехи, играчки, уреди т.н. и да спечелите средства. Тук може да наемете например необходимия ви за седмица инструмент, вместо да го закупите от магазина и отново да спестите. На нашата платформа може да предлагате всякакви легални услуги – например почасово отглеждане на деца, почистване на дома, градинарство и т.н. Всеки потребител трябва да постави оценка от 1 до 10 за качеството на услугата, която е използвал през сайта. Това е гаранция за качество и ориентир за търсещите. Тук ще ви убедим, че времето, прекарано във виртуалния ни магазин може да бъде доходоносно и вълнуващо.

Организирайте любимото си събитие с "Каприз Ивент"
Купи само за: 0.00 лв.
За Нас
MyFamily.bg е уютно виртуално местенце, създадено от приятели. С надеждата и вие да станете наши приятели - да намирате тук съветите, които са ви нужни, нещата, които да ви вдъхновяват. Искаме да споделяме с вас за пътуванията си - както за тези до различни кътчета на света, така и за голямото...
За нас
Последно качени обяви
Кикбокс Екипировка авг 02, 2020
Цена: 160 лв.
Екипировка кикбокс авг 02, 2020
Цена: 160 лв.
Бюлетин
Facebook
YouTube
СЛЕДВАЙТЕ НИ В YOUTUBE

Посетете нашият YouTube канал

Предложение за статия