„Полет до никъде“ предлага летището в Тайпе за най – зажаднелите пътешественици

юли 03, 2020
836

Пандемията от коронавирус принуди милиони хора да останат по домовете си за дълго време и постави на пауза много индустрии, включително туристическата. Най – заклетите пътешественици започнаха да изпитват силно желание отново да се качат на самолет и да пътуват. И някои от тях наистина го направиха. Но без най - съществената част - излитането.
Тъй като полетите до повечето държави все още са забранени, летище „Сонгшан“ в Тайпе предлага специална обиколка, при която групи хората могат да се насладят на всички моменти от пътуването със самолет, с изключение на самия полет. „Пътуващите“ пристигат на летището и преминават през макети на билетен и паспортен контрол. След това се нареждат на опашка, за да се качат в самолета, където намират място си и сядат за няколко минути.
Обиколката е организирана от летището, за да донесе малко радост на жадните за пътуване хора. Когато събитието е обявено, желаещите да се включат в него са повече от 7 000. На лотариен принцип са изтеглени 60, които вече се качиха на първия „полет“. Предвидени са още два през следващата седмица.

Източник: https://shanghaiist.com/

Остави отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *

Подобни публикации
авг 10, 2020
Сърф в карнавални костюми по каналите на Санкт Петербург
Още
авг 07, 2020
Средновековните „винени прозорци“ във Флоренция отвориха за пръв път от век насам
Още
авг 06, 2020
Отварят за посетители любимата градина на кралица Елизабет в замъка Уиндзор
Още
Организирайте събитието си с Каприз ивент!
Купи само за: 0.00 лв.
Повече за Нас
MyFamily.bg е едно уютно виртуално местенце, създадено от приятели. С надеждата и вие да станете наши приятели - да намирате тук съветите, които са ви нужни, нещата, които да ви вдъхновяват. Искаме да споделяме с вас за пътуванията си - както за тези до различни кътчета на света, така и за...
За нас
Последно качени обяви
Кикбокс Екипировка авг 02, 2020
Цена: 160 лв.
Екипировка кикбокс авг 02, 2020
Цена: 160 лв.
Бюлетин
Facebook
YouTube
СЛЕДВАЙТЕ НИ В YOUTUBE

Посетете нашият YouTube канал

Предложение за статия