Внушителен клип показва битката за ценности и спаведливост в България

юли 28, 2020
941

Внушителен видеоклип повдига българския дух на фона на антиправителствените протести в страната.

„България, промяна“ е името на 2-минутната продукция, реализирана от студента по режисура Слав Велков и колегата му Георги Гошев. Проектът е осъществен с лични средства и усилия на двамата автори.

За броени часове видеото събра над 35 000 гледания в социалните мрежи и докосна хиляди с послянието си.

За пореден ден ние излизаме на площадите и се борим за промяна. Днес сме повече, по-обединени и сме по-силни от всякога и няма да отстъпим, докато не установим справедливост Тази година се навършват 144 години от Априлското въстание. Подвигът на онези храбри българи ни мотивира да защитим справедливостта днес. Нека не забравяме тяхната саможертва и отстояваме ценностите, за които са дали живота си - независимост, честност и справедливост".

"Ние не принадлежим на политическа партия и не желаем да сме роби на чужди интереси. Борим се срещу алчността, която е отровила сърцата на управляващите. Алчност, която ни принуждава да се превръщаме в изгнаници, които търсят нормални условия за развитие. За нас конкретните лица, партии и организации нямат значение. Това, което ни вълнува, е дали те имат волята да помогнат за установяване на справедливост в България. Нашата битка е за ценности. Ние не чакаме намесата на големите сили, защото трябва да спечелим тази битка сами. Ние ще установим законност в България. Ние ще отстояваме правото си на свободен избор. Ние ще изградим нормална среда, в която да се развиваме. Затова ще се борим. Ще се борим по села и градове, улици и площади, на граници и плажове, по гари и летища, църкви и паметници, пред министерства, банки и телевизии, докато не изкореним алчността и не извоюваме справедливост", е посланието на авторите.

Гледайте целия материал тук:

Остави отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *

Подобни публикации
сеп 06, 2020
На гости при Дешка от Горно Драглище, която пази традициите живи
Още
сеп 03, 2020
За повече авторска музика, а не кавъри и плагиатство
Още
авг 31, 2020
Петър Петров: „Научете децата си да обичат изкуството и музиката, за да живеем в по – добро общество“
Още
Тематична детска книжка с интересни развиващи игри
Купи само за: 12.00 лв.
Повече за Нас
MyFamily.bg е едно уютно виртуално местенце, създадено от приятели. С надеждата и вие да станете наши приятели - да намирате тук съветите, които са ви нужни, нещата, които да ви вдъхновяват. Искаме да споделяме с вас за пътуванията си - както за тези до различни кътчета на света, така и за...
За нас
Последно качени обяви
Кикбокс Екипировка авг 02, 2020
Цена: 160 лв.
Екипировка кикбокс авг 02, 2020
Цена: 160 лв.
Бюлетин
Facebook
YouTube
СЛЕДВАЙТЕ НИ В YOUTUBE

Посетете нашият YouTube канал

Предложение за статия