Пълен хороскоп за месец август. Какво вещаят планетите?

авг 01, 2020
3050

Месец АВГУСТ 2020 година ще започне доста напрегнато и войнствено. Желанието за свобода и независимост ще е водещо. В дадени моменти ще има много напрежение, особено в началото на месеца, най – вече до 10 август, но като цяло до 25 август можем да усетим ,че ще е доста силен и взривоопасен за всички ни.
Ще ни поднесе много изненади и неочаквани промени и ситуации, които ще ни сюрпризират и ще има много опасни моменти във всяко едно отношение от живота ни.
Началото на месеца е свързано с Пълнолуние на 3 август , което е много тежко, силно, променливо, импулсивно, електрическо , носещо енергията на Уран. А това е една планета на разрухата, идва ненадейно и разбива всичко, без да знаеш и очакваш, разтърсвате бързо и променя живота ти на 360 градуса, което ще се случи в настоящето Пълнолуние.
Месеца е силно активен и напрегнат , носещ напрежение, и голяма превъзбуда във всяко едно отношение.
Затова е добре, ако можем да използваме момента като сме градивни в действията. Особено полезно ще е да предприемем иновативни, различни и креативни активности.
Новолунието на 19 август в знака ЛЪВ съвпада с Преображение Господне , а това е духовната нова година .
Изумителен момент, сериозен пик в живота на всички ни,който ще постави и ще окаже отражение на всеки един от нас. То е осеяно с много новости, с проявление, с новия етап, с новите ни решения , с новите смени . И това ще продължи така до 3о август .
Ще се появи светъл лъч в живота ни, който ще постави началото на новото, което ще продължи една година занапред до следващата нова духовна година.
Края на месеца е спокоен и слънчев, спокоен и светъл , ще даде много нови красиви моменти, на които да се насладим.
Това е един месец с енергия,която не може лесно да си отиде и да не ни подмине, това е месеца на Обновлението , на новото и поставянето на новия живот и новото време,
Живота ни ще се промени, ще се обнови , ще преминем към нов етап.
Статичен Уран от 5 до 27 август , това си е сложна ситуация, която може да донесе много изненади и обрати в някои сфери на живота ни . Може да има доста внезапни емоции, страсти и ситуации, които да окажат влияние за напред в близките месеци.
Доста взривоопасен е месец август поне до 10 август , там ще се заложи една енергия която ще е движеща до Новолунието през 19 август .
Запомнете датите от 1 до 10 август са си сериозно натоварени и сложни, носещи промени и агресия, конфликтност и много решителни моменти .
Месеца на Уран , на резките обрати и изнанади.
Желая ви този момент да ни донесе най – желаната промяна в живота, най – прекрасните обновления, които ще носят плодовете след себе си .
Вярвайте в доброто и в новото, след него идва новия Живот.

Ивелина Рускова, астролог

astroiva@abv.bg

Тагове:
Ивелина Рускова астрология астрологична прогноза хороскоп

Остави отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *

Подобни публикации
авг 04, 2020
Марс в Овен – 6 месеца период на революции, напрежения и конфликти
Още
авг 02, 2020
Кои зодии ще бъдат засегнати от най-мощното Пълнолуние през август?
Още
авг 01, 2020
Пълен хороскоп за месец август. Какво вещаят планетите?
Още
Организирайте събитието си с Каприз ивент!
Купи само за: 0.00 лв.
Повече за Нас
MyFamily.bg е едно уютно виртуално местенце, създадено от приятели. С надеждата и вие да станете наши приятели - да намирате тук съветите, които са ви нужни, нещата, които да ви вдъхновяват. Искаме да споделяме с вас за пътуванията си - както за тези до различни кътчета на света, така и за...
За нас
Последно качени обяви
Кикбокс Екипировка авг 02, 2020
Цена: 160 лв.
Екипировка кикбокс авг 02, 2020
Цена: 160 лв.
Бюлетин
Facebook
YouTube
СЛЕДВАЙТЕ НИ В YOUTUBE

Посетете нашият YouTube канал

Предложение за статия