Джейсън Момоа за Лиза Боне: „Ще те дебна до края на живота си и ще те взема“

авг 02, 2020
5522

Джейсън Момоа вярва, че няма невъзможни неща. Ако някой каже, че не е така, актьорът ще му отговори: "Та аз се ожених за Лиза Боне!" А това наистина е една голяма сбъдната мечта за него.
През 80 – те години малкият Джейсън гледа The Cosby Show и пред очите му попада най – красивата жена на света – Лиза Боне. Зарича се, че някой ден ще се ожени за нея. „Ще те дебна до края на живота си и ще те взема“, казва той. "Не й го казах, докато не ни се родиха две деца. Иначе щях да й се сторя смахнат. Тя винаги е била кралица."


Когато Момоа е на 26 и вече се снима в киното, съдбата най – накрая го среща с нея в един джаз клуб в Ел Ей. „Бяхме там в точното време и на точното място. Оказа се, че имаме и общи познати“, спомня си актьорът. Той губи ума и дума, когато Лиза идва при него и му се представя. Моли я да го закара до хотела му, тъй като няма кола. По пътя спират, за да изпият по една бира. Оказва се, че Гинес е любимата и на двамата. Бързо откриват още много общи неща. И никога вече не се разделят.


По това време Лиза вече има един брак зад гърба си и то не с кого да е, а с рок идола Лени Кравиц. Среща го през 1986 – та година, когато е едва на 19. И се мести в Лас Вегас заради него. „Погледнах го и знаех, че това е моят човек“, споделя Бонет. От любовта им се ражда Зоуи. „Бяхме красиво и дълбоко влюбени. Беше вълшебно време в живота ми“, признава Кравиц. „Тя наистина ми помагаше да извадя най-доброто от себе си и ме вдъхновяваше. Бяхме млади и имахме и своята Зоуи, но бракът ни сякаш не се основаваше на реалността“, признава изпълнителят.
Отношенията им се разпадат и тя заминава на турне с The Crosby Show, а той не спира да изнася концерти. Не успяват да залепят счупените парчета и през 1993 г. финализират развода си. Периодът след раздялата е труден и за двамата. Лиза преминава през духовно и интелектуално прераждане. „Това беше един от онези моменти, в които или пропадаш, или проглеждаш кой си всъщност и се изправяш“, казва Боне.
„Майката на Зоуи и аз сега сме най – добри приятели. Това наистина ме кара да се чувствам добре. Всички заедно – Лиза, съпругът й, децата им, Зоуи и аз – сме едно голямо, щастливо семейство“. Така определя ситуацията в настоящия момент Лени Кравиц. Зоуи също е щастлива от тези отношения: „Баща ми и Джейсън се разбират много добре. Всички можем, без неудобство да бъдем в една съща стая и да изпитваме добри чувства един към друг. Това е много здравословно“.


А любовната история на Джейсън и Лиза се развива по най – красивия начин. „Появи се любовта. Той просто ме грабна и ме метна на рамото си“, спомня си Лиза. През 2007 година се ражда първото им дете – Лола, а малко след нея и синът им Накоа Улф. „Джейсън е любовта на живота ми. Той е всичко, което съм се надявала да имам“, казва тя. „Хубаво е, че е алфа мъжкар, който отстоява любовта и семейството. Представител е на онази рядка порода, която има и харизма, и физика, и доброта, и щедрост.“
Двамата вдигат сватба едва през октомври 2017-а. Боне казва, че макар вече да го е смятала за свой съпруг, се чувства различно, след като са се оженили официално. "Никога не съм мислил, че ще го направя, но ... планирам да бъда с нея до края на живота си. За цял живот!", признава Момоа.

Източник: https://www.eonline.com/

Остави отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *

Подобни публикации
юли 28, 2022
Бащите ще ползват два месеца платен отпуск за отглеждане на дете
Още
апр 11, 2022
Защо COVID-19 може да доведе до безплодие при мъжете
Още
дек 26, 2021
Празнуваме Деня на бащата
Още
КОПИРАЙТИНГ УСЛУГИ
Купи само за: 150.00 лв.
За Нас
Информационният портал myfamily.bg е създаден през 2018 година. Екипът ни се състои от професионални журналисти, които използват само достоверни източници и проверяват информацията, достигаща до аудиторията. Медийната платформа представя обективно актуалните новини от страната и света. Наша...
За нас
Последно качени обяви
Бюлетин
Facebook
YouTube
СЛЕДВАЙТЕ НИ В YOUTUBE

Посетете нашият YouTube канал

Предложение за статия