Любимият ни глас - Орлин Горанов става на 63

авг 08, 2020
173

"Разбрах, че човек не трябва да се взима насериозно, защото е преходно явление на тази земя. Не е лесно, но има лековито хапче: смехът, шегата. Много помагат позитивните хора и приятелите. С тях се чувстваш истински жив и достатъчно силен да продължиш напред по пътя. А и музиката го прави по-хубав..." Това споделя любимият на няколко поколения българи Орлин Горанов в автобиографичната си книга „Да започне отначало“
Детството на Орлин Горанов преминава по най – безгрижния начин в град Берковица. Още като дете постъпва в известния хор „Бодра смяна“. На 20 попада в Ансамбъла на строителните войски. През 1990 завършва Музикалната академия с оперно пеене. Той е единственият изпълнител, който се изявява еднакво успешно и на оперната сцена, и в полето на популярната музика.
Дълго време се изявява по оперните сцени в чужбина, основно в Берлин. У нас той създава едни от най – запомнящите се дути – с Кристина Димитрова, Нели Рангелова, Камелия Тодорова, Мариана Попова , Тони Димитрова и Петя Буюклиева.
Песента му „Светът е за двама“ е една от любимите на всяка влюбена двойка. Орлин Горанов се изявява и като актьор във филма „Мисия Лондон“.
Участва в различни телевизионни формати, където печели публиката със своята искрена усмивка и добронамереност.

 

 

Остави отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *

Подобни публикации
сеп 16, 2020
Актьорът Джуд Лоу вече е баща на 6 деца
Още
сеп 07, 2020
Красен Кралев: „Не подценявайте жестокостта на коронавируса“
Още
сеп 04, 2020
Тити Папазов отново погази грубо правилата за движение
Още
Тематична детска книжка с интересни развиващи игри
Купи само за: 12.00 лв.
Повече за Нас
MyFamily.bg е едно уютно виртуално местенце, създадено от приятели. С надеждата и вие да станете наши приятели - да намирате тук съветите, които са ви нужни, нещата, които да ви вдъхновяват. Искаме да споделяме с вас за пътуванията си - както за тези до различни кътчета на света, така и за...
За нас
Последно качени обяви
Кикбокс Екипировка авг 02, 2020
Цена: 160 лв.
Екипировка кикбокс авг 02, 2020
Цена: 160 лв.
Бюлетин
Facebook
YouTube
СЛЕДВАЙТЕ НИ В YOUTUBE

Посетете нашият YouTube канал

Предложение за статия