“На прага“ – новият български психотрилър

ное 10, 2020
97

„На прага“ е името на новия български психотрилър, чиято премиера ще се състои днес 10 ноември. Прожекцията е от 19:00 часа в салона на АРТ Сцена на ул. Шипка и е с вход свободен.

Филмът е с продължителност 88 минути. Режисьор и сценарист на лентата е Лъчезар Петров и е със специалното участие на Ники Сотиров.

Продукцията е заснета за 15 снимачни дни през пролетта на 2019 година. В представянето на лентата се посочва, че „сюжетът, който се развива на един дъх, проследява шокиращите преживявания на героите, попаднали в плен на неизвестен похитител. Забравили миналото и дори имената си, те имат само един изход – да открият и победят похитителя. Ще могат ли? Ще поискат ли? Ситуацията изглежда без изход, докато не се появява Манол (Ники Сотиров)“.

Във филма участват младите актьори Борис Кашев, Анастасия Левордашка, Божидар Попчев, Марина Георгиева и Калоян Лулчев, познати на аудиторията с редица театрални и кино роли.
„На прага“ е поредният пълнометражен проект на режисьора Лъчезар Петров, който работи изцяло в сферата на независимото кино и сам продуцира филмите си.

Сред предишните произведения на режосьора са филмите „6 и едно наум“, „Съновидеца“ и „Ангели“, оценени високо от българските и международни критици, получавайки номинации за много кино-фестивали в чужбина.

Тагове:
психотрилър "На прага" Ники Сотиров филм български психотрилър Лъчезар Петров

Остави отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *

Подобни публикации
ное 29, 2020
Зоологическата градина в София остава отворена за посетители
Още
ное 19, 2020
Да заредим дома си с топлина, уют и забавления за малки и големи
Още
ное 17, 2020
Рекордно голяма ледена пързалка ще радва малки и големи в Пловдив
Още
Тематична детска книжка с интересни развиващи игри
Купи само за: 12.00 лв.
За Нас
MyFamily.bg е уютно виртуално местенце, създадено от приятели. С надеждата и вие да станете наши приятели - да намирате тук съветите, които са ви нужни, нещата, които да ви вдъхновяват. Искаме да споделяме с вас за пътуванията си - както за тези до различни кътчета на света, така и за голямото...
За нас
Последно качени обяви
Кикбокс Екипировка авг 02, 2020
Цена: 160 лв.
Екипировка кикбокс авг 02, 2020
Цена: 160 лв.
Бюлетин
Facebook
YouTube
СЛЕДВАЙТЕ НИ В YOUTUBE

Посетете нашият YouTube канал

Предложение за статия