Нова Година във Велинград да се празнува след отрицателен тест за COVID-19

дек 26, 2020
392

Хотели във Велинград обмислят въвеждането на отрицателни тестове за Ковид- 19 като условие за настаняване на празнуващите в тях, за да гарантират спокойствието на своите гости. Това заяви зам.- председателят на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА) и председател на регионалната структура на БХРА Сдружение хотелиери и ресторантьори Велинград и Западни Родопи Златко Златанов. По този начин ще гарантираме спокойна и пълноценна Нова година на нашите гости, обясни Златанов. И не на последно място сигурно и безопасно празнуване.

Ако идеята бъде реализирана клиентите, които предоставят отрицателен антигенен или PCR тест при пристигане от последните дни ще бъдат настанявани директно. За да не са в ущърб на семейния бюджет обаче безплатни тестовете ще се правят на всички пристигащи на място в медицински пунктове в хотелите. Гостите ще могат да изпият едно кафе в специална зала за изчакване, докато изминат 15-те минути до излизане на резултата им, обясни Златанов. Служителите, участниците в празничните програми и въобще на целият екип на хотелите също ще бъде направен подобен тест.

Само така ще можем да бъдем сигурни, че ще дойдете здрави, ще празнуваме заедно и ще ви изпратим живи и здрави“, се казва в съобщението на хотел Рич, на който е собственик Златанов. До момента в инициативата в българската спа столица са изявили желание да се включат и други хотели, като се очаква идеята да бъде приета и реализирана и в други български градове. 

Тагове:
Велинград Нова година БХРА

Остави отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *

Подобни публикации
яну 26, 2021
Kои са участниците в деветия сезон на „Като две капки вода”?
Още
яну 13, 2021
Безплатна обиколка с ретро трамваи и автобуси по случай 120-годишнината на градския транспорт в София
Още
яну 11, 2021
Най-добрите места за пътуване, ако сте веган
Още
Тематична детска книжка с интересни развиващи игри
Купи само за: 12.00 лв.
За Нас
MyFamily.bg е уютно виртуално местенце, създадено от приятели. С надеждата и вие да станете наши приятели - да намирате тук съветите, които са ви нужни, нещата, които да ви вдъхновяват. Искаме да споделяме с вас за пътуванията си - както за тези до различни кътчета на света, така и за голямото...
За нас
Последно качени обяви
Кикбокс Екипировка авг 02, 2020
Цена: 160 лв.
Екипировка кикбокс авг 02, 2020
Цена: 160 лв.
Бюлетин
Facebook
YouTube
СЛЕДВАЙТЕ НИ В YOUTUBE

Посетете нашият YouTube канал

Предложение за статия