Фандъкова: Времето, в което се учи онлайн, няма как да бъде компенсирано

яну 07, 2021
106

Надявам се да няма чувствително повишаване в броя на заразените след завръщането на децата в детските градини и училищата. Това каза кметът на София пред btv. „В момента има чувствително намаляване на броя не само в София, но и на национално ниво. Много важно е обаче да не намаляваме вниманието си и да не се успокояваме от това“.
Взехме решение във втората фаза на ваксинирането да се включи не само педагогическия, а и непедагогическия персонал в учебните заведения, обяви Фандъкова. „До петък трябва да имаме списъци на желаещите, които съм убедена, че и след това ще продължат да се увеличават. Хората искат да видят, да се убедят и след това да вземат своето решение“.
Нека да изчакаме да минат поне една – две седмици след връщането на малките ученици и да видим ефекта от него. След това да решим за по – големите. „Трябва да подхождаме внимателно. Дано да има такава възможност, защото аз смятам, че времето, в което се учи онлайн, няма как да бъде компенсирано, няма как да се върне. Изключително важно за децата е да бъдат в класните стаи. Но не за сметка на здравето“, смята кметът.

Остави отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *

Подобни публикации
яну 26, 2021
Катерене по покриви и планини - как ученици във Филипините се борят, за да учат онлайн
Още
яну 26, 2021
По-ниски такси за подготвителните групи в детските градини в Пловдив
Още
яну 24, 2021
В Израел започват да ваксинират учениците от 16 до 18 – годишна възраст
Още
Тематична детска книжка с интересни развиващи игри
Купи само за: 12.00 лв.
За Нас
MyFamily.bg е уютно виртуално местенце, създадено от приятели. С надеждата и вие да станете наши приятели - да намирате тук съветите, които са ви нужни, нещата, които да ви вдъхновяват. Искаме да споделяме с вас за пътуванията си - както за тези до различни кътчета на света, така и за голямото...
За нас
Последно качени обяви
Кикбокс Екипировка авг 02, 2020
Цена: 160 лв.
Екипировка кикбокс авг 02, 2020
Цена: 160 лв.
Бюлетин
Facebook
YouTube
СЛЕДВАЙТЕ НИ В YOUTUBE

Посетете нашият YouTube канал

Предложение за статия