Никол Кидман: Ролята в „Отмяната“ повлия негативно на психичното ми здраве

яну 13, 2021
87

Никол Кидман знае, че „Отмяната“ е проект, който не можеше да пропусне, но няма представа колко силно ще се отрази на физическото и психическото й здраве. „Изведнъж се оказах в тази позиция. Изпитвах постоянно безпокойство и принуда“, казва 53-годишната актриса, предава US magazine.
В минисериала на HBO Кидман изпълнява ролята на Грейс Фрейзър – известен нюйоркски психотерапевт.  Животът й се преобръща, когато семейството й се оказва въвлечено в дело за убийство. Хю Грант влиза в ролята на съпруга й - Джонатан Фрейзър - очарователен онколог с тъмно минало.
„Наистина се разболях по средата на снимките. Мисля, че това, което се случва с актьорите, е нещо голямо. Прекъснах за една седмица, защото имунната ми система не можеше да направи разликата между актьорската игра и реалността, когато изпълнявах тази изцеждаща роля."
Кидман обясни, че се опитва да разработи техника за прочистване на психиката и тялото си. „Все още не съм се научила да го правя. Прибирам се вкъщи и се чувствам зле. Не мога за заспя. И всичко е толкова притеснително. "
Участието в „Отмяната“ се е отразило зле и на 60 – годишния Грант. В интервю за TVLine той признава, че някои сцени, като тази с разбиването на главата на любовница му в сериала, са били травмиращи за него.

Източник: https://www.usmagazine.com

 

 

Остави отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *

Подобни публикации
яну 26, 2021
450 – годишна черница във Велики Преслав, пазеща спомена за Левски, Караджата и Вазов, е избрана за „Дърво с корен 2020“
Още
яну 25, 2021
Кая Калас – първата жена премиер на Естония
Още
яну 22, 2021
Издадоха първата българска приказка за еднополови семейства
Още
Тематична детска книжка с интересни развиващи игри
Купи само за: 12.00 лв.
За Нас
MyFamily.bg е уютно виртуално местенце, създадено от приятели. С надеждата и вие да станете наши приятели - да намирате тук съветите, които са ви нужни, нещата, които да ви вдъхновяват. Искаме да споделяме с вас за пътуванията си - както за тези до различни кътчета на света, така и за голямото...
За нас
Последно качени обяви
Кикбокс Екипировка авг 02, 2020
Цена: 160 лв.
Екипировка кикбокс авг 02, 2020
Цена: 160 лв.
Бюлетин
Facebook
YouTube
СЛЕДВАЙТЕ НИ В YOUTUBE

Посетете нашият YouTube канал

Предложение за статия