Мишел Обама стартира кулинарно шоу по Netflix

фев 10, 2021
485

Бившата първа дама Мишел Обама ще се появи в ново амплоа, с детско кулинарно предаване по Netflix. Тя ще бъде водещ и продуцент на "Waffles + Mochi“, който ще стартира на 16 март в платформата.

Шоуто е насочено към по-младата и детска аудитория, а помощници на Обама ще са двете кукли Вафли и Мочи, на които е кръстено предаването.

Г-жа Обама ще влезе в ролята на собственик на супермаркет, който консултира хората, докато пазаруват.

Бившата първа дама и куклите ще обикалят различни кухни, ресторанти, ферми и домове по цял свят. Ще се срещат с майстор-готвачи, известни личности, с които ще готвят ежедневни и интересни ястия.

Темата на предаването е тясно свързана с инициативата на Обама "Да се ​​движим!". Това е кампания, насочена към опазване на общественото здраве и ограничаване на затлъстяването сред децата. Чрез шоуто ще се предприемат инициативи, помагащи на семействата да получат достъп до здравословни храни и да увеличат физическата си активност.

Обявявайки новата поредица в социалните медии, Обама написа:

"Радвам се, че семействата и децата ще се присъединят към нас и нашите приключения, докато откриваме, готвим и ядем вкусна храна от цял свят."

Източник: CNN

Тагове:
Мишел Обама кулинарно предаване Netflix

Остави отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *

Подобни публикации
сеп 15, 2022
Звезди, музика, награди и каузи на Фестивала за поп и рок музика - София 2022
Още
сеп 02, 2022
На 15 септември София ще бъде музика
Още
авг 31, 2022
Пет български града се потапят в японската култура
Още
КОПИРАЙТИНГ УСЛУГИ
Купи само за: 150.00 лв.
За Нас
Информационният портал myfamily.bg е създаден през 2018 година. Екипът ни се състои от професионални журналисти, които използват само достоверни източници и проверяват информацията, достигаща до аудиторията. Медийната платформа представя обективно актуалните новини от страната и света. Наша...
За нас
Последно качени обяви
Бюлетин
Facebook
YouTube
СЛЕДВАЙТЕ НИ В YOUTUBE

Посетете нашият YouTube канал

Предложение за статия