Мисис Баба 2019 : „ Обичайте се, за да ви обичат и другите!“

яну 22, 2019
1267

„Била съм и по – слаба, и по – красива, но никога толкова уверена в себе си. Това се усеща и от другите“. Така Стефи Стаменова обясни победата си в конкурса „Мисис Баба 2019“ пред Myfamily.bg Красотата за нея означава приемане на себе си. И съветва: „Обичайте се, за да изпитват обич към вас и другите“. Стефи се занимава активно с йога и се приема предимно вегетарианска храна. Носи дрехи, които я карат да се чувства добре в собствената си кожа. Като роклята на дизайнера Албена Хумбаджиева, с която спечели конкурса.


Стефи е личностен мотиватор, журналист, майка и баба на 2 – годишната Естефания. Тембърът на гласа й е толкова мек и галещ, че те пренася на приказни места. Затова не е случайно, че я наричат „Българската Шехеразада“. Самият живот на Стефи се е развил като приказна история. Напуска България и заминава за Лондон, за да даде шанс на дъщеря си да получи различна среда и добро образование. Не й се налага да мие чинии, но започва работа като сестра в зъболекарски кабинет, нещо коренно различно от журналистическата професия, която тя обича. Един ден обаче съдбата я среща с Кевин Грийн – един от големите предприемачи в Обедидненото кралство, който е и много духовен човек. Беднякът – милионер, който е спал на улицита и е съумял да изгради империята си от нулата. Той е и лектор на семинари, мотивиращи хората към промяна. Срещата му със Стефи е точно на един от тях. Грийн й казва, че тя също може да стане добър мотиватор. В този момент в съзнанието й изниква една стара история за възрастна жена, която й предрича, че ще лекува с гласа си. И наистина става така. Днес Стефи помага на много хара у нас и в Обединеното кралство да открият себе си на нейните лекции и семинари.
А с Кевин Грийн историята не приключва тук. Той е предприемач, чийто инвестиции не се ограничават само в родината му.Проявява интерес и към нашата страна. И Стефи го отвежда на едно вълшебно място, което освен красота, притежава и оздравителна сила – Смолянските езера. Съдържанието на отрицателни йони тук е много високо и това прави въздуха лечебен. Затова двамата планират изграждането на хотелски коплекс.
Освен да доведе инвестори в родината си, обаче Стефи е способна и на много повече. А именно да твори и да лекува с думите си!

Тагове:
мисис баба 2019 стефи стаменова българската шехеразада любов обич обичай се обичайте се обичат корона титла

Остави отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *

Подобни публикации
юли 18, 2019
14 песни ще влязат в битката на деветото издание на Международния фестивал за поп и рок музика СОФИЯ 2019
Още
юли 17, 2019
Непознатата Германия – градчета като от приказките
Още
юни 29, 2019
„Грозното патенце“ - една прекрасна постановка на актьори с увреден слух
Още
Detoxme - натурален продукт за прочистване и отслабване
Купи само за: 19.90 лв.
Повече за Нас
MyFamily.bg е едно уютно виртуално местенце, създадено от приятели. С надеждата и вие да станете наши приятели - да намирате тук съветите, които са ви нужни, нещата, които да ви вдъхновяват. Искаме да споделяме с вас за пътуванията си - както за тези до различни кътчета на света, така и за...
За нас
Последно качени обяви
Решения на проблема ви юли 12, 2019
Цена: 1 лв.
Бюлетин
Facebook
YouTube
СЛЕДВАЙТЕ НИ В YOUTUBE

Посетете нашият YouTube канал

Предложение за статия