Еротичната фотосесия – подарък за него, но най – вече за себе си

фев 12, 2019
2598

Много често забързани да изпълним всичките си задължения, свързани с дома, работата и децата, загърбваме своята женска същност. Това е пагубно и за нас, и за партньора ни. Констатацията е на фотографът Камелия Атанасова, която предлага един нестандартен начин да пробудим позадрямалата си женственост - като си направим еротична фотосесия. «Говорим за добре премерена естетика. Голотата винаги е леко прикрита, завоалирана, а не натрапваща се, не харесвам откровеното разголване. Понякога еротиката е само в разкопчаната риза или дори в израза на лицето», пояснява тя.


Пред Myfamily.bg споделя, че еротична фотосесия може да се заснеме като подарък за всеки повод. Особено подходяща е за Деня на влюбените. Но това е дар, който често дамите правят и сами на себе си. Камелия не им предлага просто професионално заснети снимки, а цялостно изживяване, завръщане към женствеността и красотата.

Най – важно е дамите да се отпуснат, да се чувстват комфортно и да се забавляват. Крайният продукт е просто физическото измерение на един незабравим ден. Тя ги съветва да се оставят в опитните ръце на гримьор и на фризьор. Никога не започва да снима веднага. Изпиват чаша вино и обсъждат това, което очакват да се получи, аксесоарите и дрехите, с които разполагат. Идеята винаги се доразвива. При Камелия няма предварително подготвени сценарии – обича да снима на непознати за нея места, за да стимулира въображението си. Най – често наема дизайнерски апартаменти. Понякога и самите модели имат любима локация, свързана с хубави спомени. Всяко място обаче би могло да се превърне в красив декор, след като опитните ръце на Ками подредят подходящото осветление.


За да си подарите подобна фотосесия не се нуждаете от перфектно телосложение, няма и предел за възрастта, до която са „позволени“ такива снимки, обяснява фотографът. Най – често те са избирани от по – артистичните натури, от хора, които обичат да експериментират, да правят нови неща. «Аз правя хората красиви. Това е моето призвание – няма некрасиви хора, просто трябва да извадя тази красота наяве. При различна гледна точка, различна поза и осветление, едно лице и едно тяло могат да изглеждат различно», обяснява Камелия.


Преди време е работила с дама, която има 20 – годишен брак зад гърба си и три деца, но решава да изненада нестандартно съпруга си. Подарява му албум със свои снимки от еротична фотосесия. Радостта и емоцията му са били неописуеми, споделила по – късно дамата. И не само в този случай - много често след като предаде резултата от своя труд, Камелия получава одобрение, радост и дори изненада. Това за нея е най – големият стимул да продължава да твори и да запечатва красотата. https://www.eroticbykami.com/?fbclid=IwAR13felkdWk9P-1aVekUcnqpuJ9PRLvoXvKyganR3B857uM45qTeu4pH5aI

Тагове:
еротика фотосесия

Остави отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *

Подобни публикации
май 03, 2022
Нови цени на клиничните пътеки за раждане
Още
апр 13, 2022
Тазовото дъно – основата на женското здраве. Как да го поддържаме с гимнастика?
Още
апр 12, 2022
Бритни Спиърс чака трето дете
Още
КОПИРАЙТИНГ УСЛУГИ
Купи само за: 150.00 лв.
За Нас
Информационният портал myfamily.bg е създаден през 2018 година. Екипът ни се състои от професионални журналисти, които използват само достоверни източници и проверяват информацията, достигаща до аудиторията. Медийната платформа представя обективно актуалните новини от страната и света. Наша...
За нас
Последно качени обяви
Бюлетин
Facebook
YouTube
СЛЕДВАЙТЕ НИ В YOUTUBE

Посетете нашият YouTube канал

Предложение за статия