Шоколадова фабрика търси човек, който да пътува им Америка и да яде шоколад срещу заплащане

фев 13, 2019
2256

Ако сте любител на шоколада и на пътуването, побързайте! Днес е последният ден, в който може да кандидатствате за мечтаната работа - пълно работно време, висока заплата и  пътуване из Съединените щати в камион, пълен с шоколад, който можете да изядете. Tony's Chocolonely търси своя капитан на шоколадов камион и двама помощници, които да се отправят на пътешествие из Америка и, разбира се, да изядат огромно количество безплатен шоколад. Целта на компанията е да се повиши осведомеността за съвременното робство и незаконният детски труд в какаовите ферми в Западна Африка.

 Производителят на шоколад казва, че можете да опитате всички видове шоколад, да се забавлявате, да изследвате нови места и да получавате заплата за това. Част от екстрите са и безплатни масажи, и курсове по йога. „Може би съм пристрастна, но това са най-добрите работни места. Искам да кажа ... да се плаща за пътуване в епичния шоколадов камион с цел да направим света по-добро място? Да, моля, казва Дена Уайт, мениджър по маркетинга на Tony's Chocolonely в САЩ. -Луди сме по шоколада и искаме да споделим забавлението с феновете  в цялата страна. Но не се заблуждавайте. Ние сме настроени много сериозно към нашата мисия. Всичко, което правим, е да постигнем една единствена цел: да направим целия шоколад по света 100% свободен. Шоколадовият камион е нашият начин да изпълним мисията си и да споделим историята си с възможно най-много нови приятели."

Шоколадовият камион е нещо като камион за храна, но натоварен с огромни количества шоколад от Tony's Chocolonely. По време на националното му турне, посетителите ще могат да влязат в камиона, за да научат за усилията на компанията да сложи край на неравенството в индустрията и да опитат от шоколада. Като капитан ще бъдете натоварени със задачата да правите снимки, да ръководите акциите, да изпращате ежедневни отчети на компанията и няколко други отговорности. С други думи, вие ще сте много заети в действителност, а няма просто да седите и да ядете шоколадови блокчета.

Заетостта е за период от четири месеца, но има шанс да бъде продължена в постоянна работа за компанията. През тези четири месеца, ще бъдат посетени 10 града: Остин, Финикс, Сан Диего, Лос Анджелис, Сан Франциско, Бъркли, Юджийн, Портланд, Сиатъл и Чикаго. Компанията заявява, че приема заявления от всеки, който е упълномощен да работи в САЩ, така че няма значение къде живееш. Има обаче някои основни изисквания за работата. Трябва да сте навършили 21 години и да преминете предварителен преглед за добра физическа кондиция. И тъй като ще шофирате шоколадов камион, ще трябва да имате валидна шофьорска книжка и уверено да  управлявате голямо превозно средство.

Източник: https://www.thrillist.com/news/nation/tonys-chocolonely-job-travel-eat-chocolate?fbclid=IwAR0gb5juXAt0NEIR7NRADcbgX6N31IIp8sm7eIx-H70XiLXzYpPSrK_1Co8

 

Тагове:
шоколад пътешествие Америка

Остави отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *

Подобни публикации
апр 18, 2019
Страстта във връзката зависи от ежедневните ни навици
Още
апр 15, 2019
Мозъците ни ще се свържат с компютри много по – рано, отколкото предполагаме
Още
апр 15, 2019
Ивелина Рускова: "Не се срамувайте да се борите за мечтата си да имате дете!"
Още
Повече за Нас
MyFamily.bg е едно уютно виртуално местенце, създадено от приятели. С надеждата и вие да станете наши приятели - да намирате тук съветите, които са ви нужни, нещата, които да ви вдъхновяват. Искаме да споделяме с вас за пътуванията си - както за тези до различни кътчета на света, така и за...
За нас
Последно качени обяви
заем (www.financing-inter.com) апр 11, 2019
Цена: 1 лв.
заем (www.financing-inter.com) апр 11, 2019
Цена: 1 лв.
Бюлетин
Facebook
YouTube
СЛЕДВАЙТЕ НИ В YOUTUBE

Посетете нашият YouTube канал

Предложение за статия