Лятната академия за ученици със „Заедно в час“

юни 09, 2021
70

С наближаването края на учебната година идва и така жадуваната от учениците лятната ваканция. Летните месеци са заслужено време за почивка и за учениците и за учителите, но един от големите митове, които битуват около този период е, че ученето през лятото трябва да бъде на пауза.

Организацията „Заедно в час“ ще предложи безплатен вариант за обучение през лятото- чрез лятна занималня. Лятната академия за ученици ще се проведе онлайн, заради пандемията от коронавирус.

„Академията ще е отворена за всички деца от страната, като това е предимството на дистанционната работа“, каза Павлина Радославова от организаторите пред БНР.

Ще могат да се включат и българчета в чужбина. Занималнята ще е отворена от 26 юли до 12 август. Заниманията ще се провеждат от 9 до 12,30, а след това ще има Клубове по интереси.

„Ще има и допълнителни занимания, но не само домашни работи, но и техни проекти. Няма да има много лекционна част, а ще преминава като дискусия, за да е интересно за децата“, разказа още Радославова.

Крайният срок за записване е 15 юни, защото местата са ограничени.

 

Остави отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *

Подобни публикации
юни 13, 2021
Децата и ваксините срещу COVID-19
Още
юни 09, 2021
Лятната академия за ученици със „Заедно в час“
Още
юни 07, 2021
Много добър (5) е средната оценка от външното оценяване след IV клас
Още
Излъчвайте на живо чрез Facebook Live в каналите на MyFamily.bg
Купи само за: 50.00 лв.
За Нас
Информационният портал myfamily.bg е създаден през 2018 година. Екипът ни се състои от професионални журналисти, които използват само достоверни източници и проверяват информацията, достигаща до аудиторията. Медийната платформа представя обективно актуалните новини от страната и света. Наша...
За нас
Последно качени обяви
Кикбокс Екипировка авг 02, 2020
Цена: 160 лв.
Екипировка кикбокс авг 02, 2020
Цена: 160 лв.
Бюлетин
Facebook
YouTube
СЛЕДВАЙТЕ НИ В YOUTUBE

Посетете нашият YouTube канал

Предложение за статия