Меган Фокс сподели, че синът й е подложен на тормоз заради носенето на рокли

юли 09, 2021
287

Актрисата Меган Фокс разказа, че 8-годишния й син е бил подложен на тормоз в онлайн пространството от хора, които не одобряват дрехите, които носи. Ноа обича да се облича в рокли. Фокс е притеснена от факта, че детето й е критикувано от "подли, ужасни и жестоки хора": "Не искам никога да му се налага да чете това, защото и без друго го чува от децата в собственото си училище. Те заявяват: " Момчетата не носят рокли."
Фокс неколкократно е изразявала подкрепа към избора на сина си. „Понякога той се облича сам и обича да носи рокли. Изпращам го в наистина либерално училище, но дори и тук, в Калифорния, той все още чува „Момчетата не носят рокли “или„ Момчетата не носят розово. Опитвам се да го науча да бъде уверен, независимо какво казва някой друг“, добавя тя. „Преди два дни той се прибра вкъщи и когато го попитах как е минал деня му, отговори: „ Е, всички момчета се засмяха, когато влязох, но не ме интересува, много обичам рокли “.
Меган обяснява, че Ноа не просто носи, а твори тоалети. "Той проектира и рисува дрехи. Много е талантлив"
47-годишният Грийн, който е баща на момчето, също няма нищо против модните увлечения на сина си. "Той не вреди на никого, когато е облечен в рокля. Така че, ако иска да носи рокли, добре."

Източник: https://edition.cnn.com/

                https://people.com/

Остави отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *

Подобни публикации
окт 13, 2021
БГ лекар с изобретение за точността на диагностиката и стадия при рак на гърдата
Още
окт 10, 2021
Чрез новите си песни Адел обяснява на сина си причината за развода с баща му
Още
сеп 28, 2021
Мария Игнатова се омъжи
Още
Копирайтинг услуги - създаване на съдържание
Купи само за: 0.00 лв.
За Нас
Информационният портал myfamily.bg е създаден през 2018 година. Екипът ни се състои от професионални журналисти, които използват само достоверни източници и проверяват информацията, достигаща до аудиторията. Медийната платформа представя обективно актуалните новини от страната и света. Наша...
За нас
Последно качени обяви
Бюлетин
Facebook
YouTube
СЛЕДВАЙТЕ НИ В YOUTUBE

Посетете нашият YouTube канал

Предложение за статия