Красотата има различни форми: Меган Тий Сталиън на корицата на „Sports Illustrated“

юли 20, 2021
150

Тя е пищна, скандална и уверена в себе си. И не защото има перфектни размери, а защото вярва, че всяка жена трябва да обича себе си такава, каквато е. Меган Тий Сталиън е едва втората певица, появила се на корицата на култовото списание Sports Illustrated (след Бионсе през 2007 г). Корицата на списанието обикновено се краси от топмодели със съвършена визия. Меган обаче е избрана, защото е успешна и способна да зарази със своя ентусиазъм жените по света.


Тя не е с общоприетите размери и стандарти на „Искам да благодаря на всички силни жени в живота си, които ме вдъхновяват да обичам тялото си и да живея щастливо. За мен да бъда на тази корица е сбъдната мечта! Обичам всяка извивка, всеки сантиметър, всеки белег и трапчинка в себе си. Това е мое. И никой не го притежава, освен мен. Може мислите, че не съм перфектна и вероятно никога няма да бъда, но когато се погледна в огледалото обичам това, което виждам. Разбрах, че жените, които имат тела като моето, също могат да бъдат харесвани"


Главният редактор на списанието MJ Day казва, че избирането на Меган за корицата е в съответствие с мисията на марката да защитава жените, техните мощни гласове и различна идентичност. " Тя не е само хип – хоп изпълнителка. Това е една страстна, мила, прекрасна и вдъхновяваща жена ... Тя е символ на всичко, което се надявам, че и други жени ще използват. Отдаваме й уважението, което заслужава заради усилията й за истинско освобождаване на жените. "

Източник: https://edition.cnn.com/

                https://www.billboard.com/

Остави отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *

Подобни публикации
окт 13, 2021
БГ лекар с изобретение за точността на диагностиката и стадия при рак на гърдата
Още
окт 10, 2021
Чрез новите си песни Адел обяснява на сина си причината за развода с баща му
Още
сеп 28, 2021
Мария Игнатова се омъжи
Още
Копирайтинг услуги - създаване на съдържание
Купи само за: 0.00 лв.
За Нас
Информационният портал myfamily.bg е създаден през 2018 година. Екипът ни се състои от професионални журналисти, които използват само достоверни източници и проверяват информацията, достигаща до аудиторията. Медийната платформа представя обективно актуалните новини от страната и света. Наша...
За нас
Последно качени обяви
Бюлетин
Facebook
YouTube
СЛЕДВАЙТЕ НИ В YOUTUBE

Посетете нашият YouTube канал

Предложение за статия