Десислава Стоянова разкри какво мисли за носенето на грим на плажа

авг 08, 2021
141

Журналистката Десислава Стоянова качи своя снимка от морето в социалните мрежи. Изглежда, че водещата не е в плен на суетата, защото на този кадър тя не носи никакъв грим. Ето и нейното обяснение по въпроса за носенето на макиаж на плажа: "Като я щракнах тази снимка и се сетих за едно предизвикателство от преди много време да си публикуваме снимки без грим. Като съм със загар и на плажа, ми е ок. ???? Иначе – не, и няма да си кривя душата и да твърдя друго ????
Не ми харесва залитането в никоя посока – нито прекаляването с грим и дерматологично-пластични корекции, нито отиването в другата край. Гримът е създаден, за да подчертаваме красивото в лицата си и да прикриваме недостатъците. Не виждам никаква драма в ползването му с мярка и стил ???? Същото се отнася и за възможностите на дерматологията, отново с тази уговорка – нужна е мярка, идеята е да съхраниш, а не да видоизмениш. Има ситуации и места, в които е нормално да си без грим и други, в които е излишно да го пропускаш. Толкова"

 

Остави отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *

Подобни публикации
окт 13, 2021
БГ лекар с изобретение за точността на диагностиката и стадия при рак на гърдата
Още
окт 10, 2021
Чрез новите си песни Адел обяснява на сина си причината за развода с баща му
Още
сеп 28, 2021
Мария Игнатова се омъжи
Още
Копирайтинг услуги - създаване на съдържание
Купи само за: 0.00 лв.
За Нас
Информационният портал myfamily.bg е създаден през 2018 година. Екипът ни се състои от професионални журналисти, които използват само достоверни източници и проверяват информацията, достигаща до аудиторията. Медийната платформа представя обективно актуалните новини от страната и света. Наша...
За нас
Последно качени обяви
Бюлетин
Facebook
YouTube
СЛЕДВАЙТЕ НИ В YOUTUBE

Посетете нашият YouTube канал

Предложение за статия