Легендарни изпълнители, актьори и водещи обединяват усилия в кампанията „Роди дете в България“

авг 18, 2021
335

Легендарни поп и рок изпълнители от българската музикална сцена обединяват усилия в Националната благотворителна кампания „Роди дете в България“. Сред тях се откроява рок група „Спринт“ /Пейо Пеев, Асен Драгнев, Милко Андреев, Емил Копев/, която вече е заставала и зад други социално значими каузи. Подкрепа ще окаже и емблематичният глас на БГ радио – Атанас Стоянов. Богдан Томов също е сред звездите, които се присъединяват към популяризирането на кампанията. Министерството на културата и Столична община са институциите, оказващи подкрепа за успешното й провеждане.


Едно от лицата на „Роди дете в България“ е поп певицата Галя Георгиева. Тя е в основата и на информационната кампания „Да сверим биологичния си часовник“, оказваща подкрепа на жени с репродуктивни проблеми и при повишаване на информираността за установяването на яйчниковия резерв в по-ранна възраст 


Към благородната кауза се присъединяват също тв водещият Драгомир Драганов и актьорът Георги Низамов.
Гост на събитията ще бъде и председателят на Фондация "Мечта за Дете" и инициатор на кампанията „Роди дете в България“ - Ивелина Рускова. Благотворителните събития, които тя организира, вече са помогнали на десетки двойки с репродуктивни проблеми да станат родители.


Турнето стартира с четири концерта през месец август 2021 г :
20 август – Бобошево /открита сцена/
28 август – Поморие /НЦ „Просвета 1888“/
29 август – Бургас /Открита сцена „Охлюва/
30 август – Св. Влас /Амфитеатър „Арена“ – Диневи/ и ще продължи през есента в други градове.
Myfamily.bg e сред партньорите на събитието, защото смятаме, че демографската криза е сред най – тревожните тенденции, открояващи се през последните години в България. Медиен портал МамаЗона и Умна Пелена Pine Smart – първите умни пелени в света в помощ на всеки родител също подкрепят кампанията.

 

Остави отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *

Подобни публикации
май 03, 2022
Нови цени на клиничните пътеки за раждане
Още
апр 13, 2022
Тазовото дъно – основата на женското здраве. Как да го поддържаме с гимнастика?
Още
апр 12, 2022
Бритни Спиърс чака трето дете
Още
КОПИРАЙТИНГ УСЛУГИ
Купи само за: 150.00 лв.
За Нас
Информационният портал myfamily.bg е създаден през 2018 година. Екипът ни се състои от професионални журналисти, които използват само достоверни източници и проверяват информацията, достигаща до аудиторията. Медийната платформа представя обективно актуалните новини от страната и света. Наша...
За нас
Последно качени обяви
Бюлетин
Facebook
YouTube
СЛЕДВАЙТЕ НИ В YOUTUBE

Посетете нашият YouTube канал

Предложение за статия