Илия Ангелов от „Диана експрес“: Жената до мен изпълва изцяло живота ми

авг 24, 2021
972

Илия Ангелов - емблематичният глас на „Диана експрес“ кипи от творческа енергия. Изнася концерти с групата, подготвя се за участието си във Фестивала за по и рок музика - София 2021 и едновременно с това намира време да създава нови песни. 

Изпълнителят е зареден с положителна енергия след турнето си из страната с "Диана Експрес". С поредица от концерти любимата на няколко поколения група отбелязва 50 – тата си годишнина на сцена и успява да зарадва меломаните с най-големите си хитове. „Много млади хора знаят текстовете на песните ни и ги пеят заедно с нас. Това е най – голямата награда“, споделя Ангелов.

Той е подготвил специална песен за участието си във Фестивала за поп и рок музика - София - 2021, който ще се състои на 16 септември в Зала 1 на НДК. Тя се казва „Артист“ и има силно изразен автобиографичен елемент. Представлява разказ за творческия път, през който е преминал изпълнителя. Илия не съжалява за нито една стъпка от него и си ги спомня с удоволствие. Текстът на песента е написан от съпругата му – Таня Бойчева, която успява да улови и изрази всяка емоция. „Това е нейна голяма дарба. Любовта и синхрона между нас раждат песните ми през последните години. Радвам се, че сме един успешен тандем! Тя изпълва изцяло моя живот – тя е приятел, жена, част от творческия екип, има голям усет за фразите и е изключително музикална“, признава Илия Ангелов.
До края на годината на пазара ще се появи и автобиографичната книга на изпълнителя - „Илия Ангелов - човекът в сянка, но винаги на предна линия“.

Остави отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *

Подобни публикации
сеп 06, 2021
Рецептата за здраве на Христо Деянов – Доктора: Слушайте хубава музика и не се поддавайте на страха и агресията
Още
авг 28, 2021
Славчо Николов от БТР подава ръка на млади изпълнители
Още
авг 24, 2021
Илия Ангелов от „Диана експрес“: Жената до мен изпълва изцяло живота ми
Още
КОПИРАЙТИНГ УСЛУГИ
Купи само за: 150.00 лв.
За Нас
Информационният портал myfamily.bg е създаден през 2018 година. Екипът ни се състои от професионални журналисти, които използват само достоверни източници и проверяват информацията, достигаща до аудиторията. Медийната платформа представя обективно актуалните новини от страната и света. Наша...
За нас
Последно качени обяви
Бюлетин
Facebook
YouTube
СЛЕДВАЙТЕ НИ В YOUTUBE

Посетете нашият YouTube канал

Предложение за статия