Богдан Томов и неговото обяснение в любов към София

сеп 08, 2021
166

Богдан Томов е представител на златното поколение на българската естрада. Завършва Музикалната академия. Познат е и с изявите си като водещ на предавания и шоу програми. Визитна картичка на певеца е песента "Фото,моля".
Изпълнителя има нова песен – „Не спи градът“. С нея ще се яви на Фестивала за поп и рок музика – София 2021, който ще се проведе на 16 септември в зала 1 на НДК. „Помолих моя приятел Добромир Банев, който е великолепен поет, да напише едни хубави стихове за София, за софиянци, за усещанията, които носи отиващото си лято и за любовта. Целта ни беше да създадем песен, с която не само софиянци, ами във всеки град да могат да заменят Раковски и НДК с неща, които са характерни за тяхното любимо място и да преживеят тази красива емоция“, разказва Богдан Томов.
Асен Ганев усети тези хубави стихове и написа една великолепна музика, разкрива още изпълнителят. „Аз също се постарах да изпея песента с топлината и това усещането на един софийския бохем, който се разделя с лятото и хубавите емоции, които то предизвиква“.
Тази песен е едно обяснение в любов към любимия град, признава Томов. „В София има една характерна емоционалност. Хората могат да разчитат знаците. Те забелязват промяната в цвета на дърветата и се оставят на красивите емоции и моменти“, споделя изпълнителят.
Изпитвах наслада, докато записвахме песента, признава Богдан Томов. „Това е чувството, когато една прекрасна мелодия е съчетана с красиви думи. През цялото време, докато пея, си представях как над НДК вали дъжд или как се разхождам по Раковска, как дърветата леко пожълтяват, а София се променя и оцветява в златисто“

Остави отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *

Подобни публикации
окт 12, 2021
Супермен е бисексуален в най – новия комикс
Още
окт 11, 2021
Стюардеси сменят строгите костюми и токчетата с панталон и кецове
Още
окт 11, 2021
Столично училище отглежда кокошки и зеленчуци, за да възпитава любов към животните и природата
Още
Копирайтинг услуги - създаване на съдържание
Купи само за: 0.00 лв.
За Нас
Информационният портал myfamily.bg е създаден през 2018 година. Екипът ни се състои от професионални журналисти, които използват само достоверни източници и проверяват информацията, достигаща до аудиторията. Медийната платформа представя обективно актуалните новини от страната и света. Наша...
За нас
Последно качени обяви
Бюлетин
Facebook
YouTube
СЛЕДВАЙТЕ НИ В YOUTUBE

Посетете нашият YouTube канал

Предложение за статия