Чрез новите си песни Адел обяснява на сина си причината за развода с баща му

окт 10, 2021
133

Покрай новият албум на Адел се вдигна много шум и се заговори за различни аспекти от живота й. Една от най – важните задачи, които певицата решава чрез музиката си, е да обясни на 9 - годишния си причината за развода с баща му „Исках да му разкажа защо реших да пренаредя целия му живот в преследване на собственото си щастие“, казва звездата пред Vogue. „Просто вече всичко това не беше подходящо за мен“, обяснява тя. "Не исках да свърша като много други хора, които познавам. Не бях нещастна, но щях да стана, ако не бях поставила себе си на първо място. "
Сега бившият й съпруг живее в близост до нея и двамата си поделят попечителството над сина им Анджело. Певицата признава: „Причината, поради която го напуснах, бе стремежът към моето собствено щастие, въпреки че това направи Анджело наистина нещастен. И е истинска рана за мен, която не знам дали някога ще успея да излекувам"
Адел засяга и темата за отслабването си. "Тялото ми е обект на обсъждане през цялата ми кариера. Не само сега", каза тя. "Разбирам, че промените са шокиращи. Разбирам защо някои жени не го приеха добре. Визуално представях много от тях. Но все още съм същият човек." И добавя: "Най -бруталните разговори се водеха от други жени. Бях много разочарована. Това нарани чувствата ми."

Източник: https://www.bbc.com/

Остави отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *

Подобни публикации
окт 13, 2021
БГ лекар с изобретение за точността на диагностиката и стадия при рак на гърдата
Още
окт 10, 2021
Чрез новите си песни Адел обяснява на сина си причината за развода с баща му
Още
сеп 28, 2021
Мария Игнатова се омъжи
Още
Копирайтинг услуги - създаване на съдържание
Купи само за: 0.00 лв.
За Нас
Информационният портал myfamily.bg е създаден през 2018 година. Екипът ни се състои от професионални журналисти, които използват само достоверни източници и проверяват информацията, достигаща до аудиторията. Медийната платформа представя обективно актуалните новини от страната и света. Наша...
За нас
Последно качени обяви
Бюлетин
Facebook
YouTube
СЛЕДВАЙТЕ НИ В YOUTUBE

Посетете нашият YouTube канал

Предложение за статия