Премиер, но преди всичко майка – Джасинда Ардърн и сладкото включване на 3 – годишната й дъщеря

ное 11, 2021
129

Премиерът на Нова Зеландия Джасинда Ардърн беше изправена пред неочаквани коментари, докато се обръщаше към нацията с важни послания. Те обаче не дойдоха от опозицията или от ядосан гражданин, а от 3 – годишната й дъщеря. Детето я прекъсна по време на излъчване на живо във Facebook.
Ардърн представяше актуална информация за реакцията на страната срещу разпространението на Covid-19, когато 3 -годишната Нив я повика: „Мамо?“. „Ти трябва да си в леглото, скъпа“, отвърна Ардърн. „Време е за лягане. Върни се в леглото, ще се видим след секунда“, добави тя и помоли дъщеря си да се върне при баба си. „Е, това беше провал преди лягане, нали“, засмя се премиерът пред камерата.
Но Нив не прие „Не“ за отговор и по-късно се върна отново. „Съжалявам, скъпа, отнема доста време“, отвърна Ардърн, преди да обяви, че ще прекрати предаването на живо.


Случката с министър-председателя докосна родителите по целия свят, които се борят да балансират между работата и грижата за децата. Пандемията принуди голяма част от световната работна сила да премине към дистанционна работа в невиждан досега мащаб, размивайки границата между служебните ангажименти и живота у дома.

Източник: https://edition.cnn/

Остави отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *

Подобни публикации
ное 26, 2021
Изследване: Ваксините са безопасни във всеки период от бременносттa
Още
ное 25, 2021
Отбелязваме с протести Международния ден срещу насилието над жени
Още
ное 25, 2021
Бейби бум отчитат в болница "Шейново" след година на локдаун и изолация.
Още
Копирайтинг услуги - създаване на съдържание
Купи само за: 0.00 лв.
За Нас
Информационният портал myfamily.bg е създаден през 2018 година. Екипът ни се състои от професионални журналисти, които използват само достоверни източници и проверяват информацията, достигаща до аудиторията. Медийната платформа представя обективно актуалните новини от страната и света. Наша...
За нас
Последно качени обяви
Бюлетин
Facebook
YouTube
СЛЕДВАЙТЕ НИ В YOUTUBE

Посетете нашият YouTube канал

Предложение за статия