Ангел Кунчев: Не съм в болница и не съм интубиран

ное 12, 2021
131

„Не съм в болница, още по-малко пък съм интубиран. Нямам направена трета доза (за съжаление)! Дължа живота си на ваксинацията и в това няма никакво съмнение“ Това заяви главният държавен здравен инспектор Ангел Кунчев в своя профил във Фейсбук относно появилите се спекулации относно здравословното му състояние „Скъпи приятели, колеги, а и неприятели! Съжалявам, че Ви занимавам с моята личност, но лъжите и конспирациите станаха твърде нагли.
Не съм в болница, още по-малко пък съм интубиран, нещо повече - имам нахалството да не съм и умрял! Не съм постъпвал на болнично лечение през последните две години, не съм с инфаркт, нито с инсулт.
Благодарение на ваксинацията изкарах сравнително лек Ковид, а сега се възстановявам у дома.
На моята възраст - карам 63 години, диагнози - хипертония, диабет, ритъмни нарушения - едно дори и средно тежко Ковид заболяване със сигурност щеше да ме отнесе! Ето защо дължа живота си на ваксинацията и в това няма никакво съмнение.
Ако си бях направил и третата игла - вероятно щях да избягна и това премеждие, но ще го направя скоро след пълното възстановяване.
Прилагам видеото, за да демонстрирам докъде може да стигне грозната, нагла и безумна антивирусна пропаганда! Насладете се на манипулациите, които тя произвежда ежедневно.
Не бъдете лековерни, направете най-доброто за себе си - имунизирайте се!", призова Кунчев.

 

Остави отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *

Подобни публикации
дек 05, 2021
Кунчев: Когато дадеш милиони за тестове и откриваш едва 0.002 % положителни, започваш да се питаш достатъчно чувствителни ли са и това ли е реалната бройка
Още
дек 03, 2021
Вирусолог: „Вирусът мутира, когaто попадне в уязвими лица“
Още
дек 02, 2021
Денков: „ Последните 10 дни се чувствам сам в опита да се върнат децата в клас“
Още
Копирайтинг услуги - създаване на съдържание
Купи само за: 0.00 лв.
За Нас
Информационният портал myfamily.bg е създаден през 2018 година. Екипът ни се състои от професионални журналисти, които използват само достоверни източници и проверяват информацията, достигаща до аудиторията. Медийната платформа представя обективно актуалните новини от страната и света. Наша...
За нас
Последно качени обяви
Бюлетин
Facebook
YouTube
СЛЕДВАЙТЕ НИ В YOUTUBE

Посетете нашият YouTube канал

Предложение за статия