Адел започнала да тренира, за да контролира тревожността си, вече обича себе си и позволява да я обичат

ное 16, 2021
611

След принц Хари и Меган Маркъл, в розовата градина на Опра Уинфри седна Адел, за разкаже за отслабването, краха на брака си и балансирането между майчинството и музикалната кариера. Специалното издание включва и ексклузивен концерт, който е предварително записан и е прелюдия към четвъртия й студиен албум "30", който ще излезе на 19 ноември.
Певицата споделя, че е започнала да тренира, за да управлява тревожността си. Тя не е тръгнала с нагласата да отслабва, а просто да се опита да контролира състоянието си. „Не съм шокирана или дори притеснена от реакциите на хората към трансформацията на тялото ми. Знам, че преди бях пример за позитивното му приемане, дори да не е с идеални размери."
През септември 2019 г. Адел подаде молба за развод. „Цял живот съм била обсебена от желанието за хубаво семейство, защото не произхождам от такова“, обяснява тя. „Още като малка си обещах, че когато имам деца, със съпруга ми ще останем заедно и ще бъдем сплотено семейство. Затова се опитвах много, много дълго време. Бях толкова разочарована, че няма да се получи. Наистина не бях щастлива. Не живеех, просто се движех. Когато признах това на приятелите си, всички бяха ужасени."
И все пак Адел изпитва признателност към бившия си съпруг. Смята, че е предотвратил възможността тя да тръгне по пътя на самоунищожението. „Можех лесно да тръгна по някакви криволичещи пътеки... и да се самоунищожавам, но той дойде и беше стабилен - най-стабилният човек, който някога съм имала в живота си." Двамата все още живеят един срещу друг в Лос Анджелис и си поделят грижите за 9-годишния Анджело. „Той и Анджело бяха ангели, изпратени при мен“.
"Пишех албума си, докато минавах през всичко." Тя не се страхува да сподели подробности от личния си живот, защото „нищо не е толкова страшно, колкото това, което преживях през последните две -три години зад затворените врати“. Албумът е посветен на нейния син. Адел се мъчи да му обясни, че вече не е влюбена в баща му. „Не е за него, той е за мен - просто исках той да чуе коя съм и как се чувствам. Не знам дали някога ще мога да проведа този разговор с него в реалния живот, така че той може просто да го слуша."
Адел споделя, че е отворена за идеята да има още деца.
Романсът й с Рич Пол е красив, защото тя вече „обича себе си“, и е първият, когато е „отворена да обича и да бъде обичана от някой друг", споделя гласовитата дама

Източник: https://edition.cnn.com

Остави отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *

Подобни публикации
май 03, 2022
Нови цени на клиничните пътеки за раждане
Още
апр 13, 2022
Тазовото дъно – основата на женското здраве. Как да го поддържаме с гимнастика?
Още
апр 12, 2022
Бритни Спиърс чака трето дете
Още
КОПИРАЙТИНГ УСЛУГИ
Купи само за: 150.00 лв.
За Нас
Информационният портал myfamily.bg е създаден през 2018 година. Екипът ни се състои от професионални журналисти, които използват само достоверни източници и проверяват информацията, достигаща до аудиторията. Медийната платформа представя обективно актуалните новини от страната и света. Наша...
За нас
Последно качени обяви
Бюлетин
Facebook
YouTube
СЛЕДВАЙТЕ НИ В YOUTUBE

Посетете нашият YouTube канал

Предложение за статия