Поли Генова стана майка на момченце

апр 12, 2019
6646

Малкият Даниел се е появил на бял свят днес следобед. Баща на детето е холандецът Джоузеф Шардън. Поли Генова дълго време криеше любимия си, тъй като предпочиташе връзката им да не става публично достояние. Половинката на Поли също е близо до музикалния бизнес – той е мениджър в компания за осветителни и озвучителни тела. Двамата се запознават преди 2 години на наградите на БГ Радио, но любовта им пламва една година по-късно, отново на същото събитие. Певицата е твърдо решена да отгледа детето си в България и по тази причина любимият й мъж се е преместил тук.
Преди това гласовитата дама имаше връзка с Вернер Москов, който се изнесе от общия им докато певицата участваше в риалити формата „Музикална академия“. Днес обаче всички лоши моменти за Поли Генова са в миналото тя е щастлива жена и майка. Нашият екип й желае прекрасни моменти!

 

Остави отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *

Подобни публикации
апр 17, 2019
Момче вдъхнови създаването на първата в света кукла с аутизъм
Още
апр 12, 2019
Поли Генова стана майка на момченце
Още
апр 12, 2019
Огромен обрат при Анджелина Джоли - вече не иска развод, надява се да си върне Брад Пит
Още
Повече за Нас
MyFamily.bg е едно уютно виртуално местенце, създадено от приятели. С надеждата и вие да станете наши приятели - да намирате тук съветите, които са ви нужни, нещата, които да ви вдъхновяват. Искаме да споделяме с вас за пътуванията си - както за тези до различни кътчета на света, така и за...
За нас
Последно качени обяви
заем (www.financing-inter.com) апр 11, 2019
Цена: 1 лв.
заем (www.financing-inter.com) апр 11, 2019
Цена: 1 лв.
Бюлетин
Facebook
YouTube
СЛЕДВАЙТЕ НИ В YOUTUBE

Посетете нашият YouTube канал

Предложение за статия