Зоопаркът, в който можеш да пренощуваш

апр 21, 2019
508

Ако някога сте се чудили какво правят животните през нощта, скоро ще може да разберете. В зоологическата градина в Честър ще бъдат изградени къщички за нощувка, така че гостите да остават и през нощта близо до животните за изживяване в стил сафари. Те ще бъдат 42 на брой. Все още не е калкулирана цената за нощувка в тях. „Тук посетителите ще могат да поседнат, да се отпуснат, да се нахранят и да отдъхнат от своето пътешествие из зоопарка. И всичко това, докато се наслаждават на невероятната гледка към саваната и нейните обитатели.“, обещават от управата на зоопарка.
Къщичките ще се намират в непосредствена близост до загражденията на жирафите, които спокойно ще могат да достигат до прозорците им. Подслоните ще бъдат заобиколени от огромно езеро, а балконите им ще се намират над него. В средата на езерото ще има остров, до който ще се стига по мост.


В плановете е предвидено и изграждането на голям ресторант с балкон и зашеметяваща гледка.


Предвижда се и изграждане на отворени местообитания, подобни на тези в африканската савана, които ще осигурят безопасен дом за редки и застрашени видове като жирафа Ротшилд, зебрата Греви, щрауси и антилопи.
Новите възможности за опознаване на зоопарка, ще бъдат пуснати в експлоатация през 2022 г.

Източник: ttps://www.manchestereveningnews.co.uk/whats-on/whats-on-news/you-could-able-stay-overnight-16153976?fbclid=IwAR26QyQeuIPqM30Fdf2YqxgAC77heqx-0pRIRHBXIIUYdW_ZNTOn0lUbqjE

Остави отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *

Подобни публикации
ное 07, 2019
Вилнюс - северна красота, неподвластна на времето
Още
окт 20, 2019
Лисабон, в който няма как да не се влюбиш
Още
окт 08, 2019
Разходка из най – красивите градчета в Алгарве
Още
Дневник на моята бременност- книга за всяка бъдеща майка
Купи само за: 18.00 лв.
Повече за Нас
MyFamily.bg е едно уютно виртуално местенце, създадено от приятели. С надеждата и вие да станете наши приятели - да намирате тук съветите, които са ви нужни, нещата, които да ви вдъхновяват. Искаме да споделяме с вас за пътуванията си - както за тези до различни кътчета на света, така и за...
За нас
Последно качени обяви
Кошница за пикник за двама окт 14, 2019
Цена: 50 лв.
Bugaboo Donkey 2 Twin Black 2x система за ... сеп 21, 2019
Цена: 2986 лв.
Бюлетин
Facebook
YouTube
СЛЕДВАЙТЕ НИ В YOUTUBE

Посетете нашият YouTube канал

Предложение за статия