Медицински комплекс осигурява безплатна грижа на бременни от Украйна

мар 02, 2022
108

Във времена на трудности и предизвикателства е най-важно да останем хора. Воден от това разбиране, екипът на Медицински комплекс "Д-р Щерев" се обедини около каузата да помогне с каквото е възможно на бежанците от Украйна, които вече са хиляди на територията на България.

Лечебното заведение има богат опит в подкрепата за раждането на новия живот, затова към него за безвъзмезден ултразвуков преглед, преглед при специалист по фетална медицина или запис на детски сърдечни тонове могат да се обърнат бременни бежанки от Украйна. В клиниката е създадена нужната организация, така че жените да могат да бъдат прегледани своевременно, без да съществува езикова бариера. Дамите, които почувстват спокойствие и сигурност под грижите на проследяващите лекари, ще могат да родят в болницата. Медицинският комплекс ще осигури безвъзмездно на бежанци в нужда и пакет за неонатологично проследяване на новородени.

Нуждаещите се от медицинска грижа трябва да се свържат с г-жа Биляна Цветкова на телефон 0885 535 888!

При първо посещение в болницата е нужно пациентките да носят валиден международен паспорт със заверена дата на влизане в България след 24 февруари.

Освен бъдещите майки, всеки напуснал пределите на родината си и дошъл в София бежанец с подходящо образование и/или квалификация може да се обърне за работа към Медицински комплекс „Д-р Щерев“. Ръководството на болницата кани всеки гражданин на Украйна, който проявява интерес към възможността за работа в болнично заведение в град София, да се обърне към административния директор на болницата г-н Иван Тодоров на 0892 241 132 или i.todorov@shterevhospital.com.

 

Остави отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *

Подобни публикации
май 03, 2022
Нови цени на клиничните пътеки за раждане
Още
апр 13, 2022
Тазовото дъно – основата на женското здраве. Как да го поддържаме с гимнастика?
Още
апр 12, 2022
Бритни Спиърс чака трето дете
Още
КОПИРАЙТИНГ УСЛУГИ
Купи само за: 150.00 лв.
За Нас
Информационният портал myfamily.bg е създаден през 2018 година. Екипът ни се състои от професионални журналисти, които използват само достоверни източници и проверяват информацията, достигаща до аудиторията. Медийната платформа представя обективно актуалните новини от страната и света. Наша...
За нас
Последно качени обяви
Бюлетин
Facebook
YouTube
СЛЕДВАЙТЕ НИ В YOUTUBE

Посетете нашият YouTube канал

Предложение за статия