Без приходи от Google за съдържание, което отрича или оправдава войната в Украйна

апр 14, 2022
189

Поради войната в Украйна, Google ще постави на пауза възможността за приходи от съдържание, което експлоатира, отрича или оправдава войната, съобщиха от технологичния гигант. Актуализацията на условията е свързана с Google AdSense, от където много онлайн издания чрез реклами си осигуряват приходи.

От компанията поясниха, че ще се налагат мерки по отношение на твърдения, свързани с войната в Украйна, когато те нарушават съществуващите правила (например правилата за опасно или обидно съдържание забраняват осигуряването на приходи от съдържание, което подбужда към насилие или отрича трагични събития). Целта на тази актуализация е да изясни, а в някои случаи – да разшири указанията за издатели във връзка с този конфликт.

Поставянето на пауза се прилага, без изброяването да е изчерпателно, за твърдения, според които жертвите са отговорни за собствената си трагедия, или подобни обвинения на жертви, като например твърдения, че Украйна извършва геноцид или умишлено атакува собствените си граждани. 

Остави отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *

Подобни публикации
сеп 13, 2022
В надпреварата за най-хубава песен на Фестивала за поп и рок музика се включва и група „ХОРИЗОНТ“
Още
сеп 10, 2022
Марги Хранова в дует с млад композитор на Конкурс за нова българска песен
Още
сеп 04, 2022
Коцето Калки и жена му с песен срещу домашното насилие
Още
КОПИРАЙТИНГ УСЛУГИ
Купи само за: 150.00 лв.
За Нас
Информационният портал myfamily.bg е създаден през 2018 година. Екипът ни се състои от професионални журналисти, които използват само достоверни източници и проверяват информацията, достигаща до аудиторията. Медийната платформа представя обективно актуалните новини от страната и света. Наша...
За нас
Последно качени обяви
Бюлетин
Facebook
YouTube
СЛЕДВАЙТЕ НИ В YOUTUBE

Посетете нашият YouTube канал

Предложение за статия