Група "Спринт" и приятели обединяват усилия в подкрепа на значими за обществото каузи

авг 25, 2022
83

Група „СПРИНТ“ в състав Пейо Пеев, Асен Драгнев, Милко Андреев, Емил Копев, поп изпълнителката Галя Георгиева, Атанас Лазаров – ПР и изпълнител, Захари Чернев, група „Хоризонт“ и още приятели на групата обединиха творчеството си в подкрепа на две каузи с изключително обществено значение за България – Националната кампания „Роди дете в България“ и Каузата „За повече българска музика в националния ефир“ и достави незабравима емоция на публиката.

„Роди дете в България“ популяризира инициативите на Фондация „Мечта за дете“ и на Информационната кампания „Да сверим биологичния си часовник на време“. Тя оказва подкрепа на жени и двойки с репродуктивни проблеми. Каузата „За повече българска музика в национален ефир“ отново стана актуална и обедини утвърдени и млади музиканти и изпълнители в мисията за над 50 % присъствие на българска музика в националните ни медии.


По време на концерта бяха раздавани листовки с полезна информация за възможностите и изследванията, които показват репродуктивния статус на жените.
Лятното турне “ДВЕ ПЪТЕКИ – СПРИНТ И ПРИЯТЕЛИ“ 2022 се провежда в различни курорти на нашето красиво Черноморие. То ще продължи и през есента в други градове на страната и ще обединява изкуството и социалните послания в подкрепа на обществено-значимите каузи.
Турнето “ДВЕ ПЪТЕКИ – СПРИНТ И ПРИЯТЕЛИ“ 2022 се организира от СПРИНТ Продакшън с подкрепата на Национален фонд „Култура“.
Основни партньори са „Агенция за публични комуникации „Профайл“, Фондация „Мечта за дете“, Агенция „Сребърен ключ“, медиен портал „Мама Зона“, медиен портал MyFamily, Сдружение „Жени с кауза“, Сдружение „Независими автори, музиканти и продуценти“.
Мотото на всички участници в турнето е: „Всеки решен проблем прави живота ни по-сигурен и по-добър“!

 

Остави отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *

Подобни публикации
сеп 15, 2022
Звезди, музика, награди и каузи на Фестивала за поп и рок музика - София 2022
Още
сеп 02, 2022
На 15 септември София ще бъде музика
Още
авг 31, 2022
Пет български града се потапят в японската култура
Още
КОПИРАЙТИНГ УСЛУГИ
Купи само за: 150.00 лв.
За Нас
Информационният портал myfamily.bg е създаден през 2018 година. Екипът ни се състои от професионални журналисти, които използват само достоверни източници и проверяват информацията, достигаща до аудиторията. Медийната платформа представя обективно актуалните новини от страната и света. Наша...
За нас
Последно качени обяви
Бюлетин
Facebook
YouTube
СЛЕДВАЙТЕ НИ В YOUTUBE

Посетете нашият YouTube канал

Предложение за статия