Ева Лонгория: „ След като родих всичко стана по-неотложно“

юни 11, 2019
738

Снимка: BACKGRID

Звездата от „Отчаяни съпруги“ Ева Лонгория отскоро се радва на своята рожба в лицето на 10-месечния Сантяго.
Пред mirror тя споделя, че откакто е усетила щастието на майчинството се радва само на неговия смях и на времето прекарано с детето.
„Удивителна радост е да го наблюдавам, как открива света и всеки ден има нова изненада за него“, казва 44-годишната актриса.
Консултат относно грижата за дете й е не, кой да е, а самата Виктория Бекам, която е и най-добра приятелка на Лонгория. Именно тя й помага да балансира между всичките професионални ангажименти и родителството с най-различни съвети.
„Онова, което харесвам във Виктория, е начина, по който тя е изградила стабилна връзка с децата си и не се е отказала от кариерата си. Това, което научих от нея е да бъда креативна с тях“, споделя актрисата.

Снимка: Justin Goff/GoffPhotos.com


След раждането Ева Лонгория твърди, че страстта й към активизма се е засилил и всичко е станало по-неотложно.
„Не осъзнавах, че в момента, в който се роди, ще мисля затова, че светът трябва да е по-добро място и ще се интересувам от околната среда“, разказва тя.
След раждането „отчаяната съпруга“ не се е втурнала веднага към диети и спортен режим, за да влезе във форма, защото е предпочела да се отдаде на грижите и радостта от детето. Когато се е родил Санти е била толкова щастлива, че не искала да бърза с упраженията и глада за сметка на времето прекарано с детето. Килограмите са се стопили благодарение на ангажиментите й в работата, а след като детето е навършило половин годинка е влязла във фитнес залата.
Актрисата се глези един път седмично с масажи, обича да пие вино и да се наслаждава на живота.

Тагове:
ева лонгория

Остави отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *

Подобни публикации
юни 29, 2020
Да родиш внучето си: 51-годишна жена е сурогатна майка на детето на дъщеря си
Още
юни 26, 2020
Как се промени булчинската рокля от 1910 до днес?
Още
юни 24, 2020
Лияна Панделиева: „Защо, по дяволите, Тити е още с книжка?!“
Още
Организирайте събитието си с Каприз ивент!
Купи само за: 0.00 лв.
Повече за Нас
MyFamily.bg е едно уютно виртуално местенце, създадено от приятели. С надеждата и вие да станете наши приятели - да намирате тук съветите, които са ви нужни, нещата, които да ви вдъхновяват. Искаме да споделяме с вас за пътуванията си - както за тези до различни кътчета на света, така и за...
За нас
Последно качени обяви
Бюлетин
Facebook
YouTube
СЛЕДВАЙТЕ НИ В YOUTUBE

Посетете нашият YouTube канал

Предложение за статия