Аквапарк се включва в кауза за подпомагане на двойки с репродуктивни проблеми

юли 05, 2019
227

Мисия Нептун: Капка Живот е името на новата инициатива, в която се включва един от най-големите аквапаркове у нас - Аквапарк Нептун - Равадиново. Благотворителната мисия има за цел да подпомогне двойки с репродуктивни проблеми като всеки понеделник ще отделя процент от постъпленията си за вход и със събраните средства ще подкрепи двойки в нужда. Целият месец юли атракционният парк ще бъде домакин и добродетел на мисията. В края на периода на специално събитие ще бъде връчен чек със събраните средства. 

Каузата се създава съвместно с Фондация "Мечта за дете" и нейният създател Ивелина Рускова, която неуморно работи и помага на двойки с репродуктивни проблеми да сбъднат своята мечта. 

Според статистиката над 140 хиляди двойки у нас имат репродуктивни проблеми. Съвременната медицина дава шанс на  милиони двойки по целия свят да станат родители, благодарение на инвитро процедурите. Но дори и по време на тях притесненията по сбъдването на тази мечта остават. В тези моменти е важно да знаеш, че някой върви до теб по пътя към твоето вълшебство, споделят от Фондацията. 

Лице на капманията е Стефи Стаменова- Бел, по-известна като Мис Баба 2019, носител на приз за най-успешни българки 2019, журналист с дългогодишна практика и лайф коуч в Англия и България.

Убедени сме, че само заедно сме по-силни и по-добри! Капка от нас за друг е океан! Заедно можем да сбъднем мечта, допълват организаторите.

Веднага след приключването на тази мисия, организацията ще обяви началото на следващата си кауза. 

Тагове:
Фондация "Мечта за дете Ивелина Рускова репродуктивни проблеми

Остави отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *

Подобни публикации
окт 14, 2019
Изследвания на мозъка разкриват защо някои хора остават влюбени и след десетилетия
Още
окт 04, 2019
Смехът, семейството и здравето са тайните за нашето щастие
Още
окт 03, 2019
Мелинда Гейтс инвестира 1 млрд. долара за равнопоставеност между половете
Още
Дневник на моята бременност- книга за всяка бъдеща майка
Купи само за: 18.00 лв.
Повече за Нас
MyFamily.bg е едно уютно виртуално местенце, създадено от приятели. С надеждата и вие да станете наши приятели - да намирате тук съветите, които са ви нужни, нещата, които да ви вдъхновяват. Искаме да споделяме с вас за пътуванията си - както за тези до различни кътчета на света, така и за...
За нас
Последно качени обяви
Маса + 6 стола за трапезария окт 14, 2019
Цена: 115 лв.
Кошница за пикник за двама окт 14, 2019
Цена: 70 лв.
Бюлетин
Facebook
YouTube
СЛЕДВАЙТЕ НИ В YOUTUBE

Посетете нашият YouTube канал

Предложение за статия