Никой не може да се провали, когато има до себе си приятели

юли 08, 2019
218

Вярвам, че няма случайни срещи, нито случайно започнали приятелства. Всяко едно от тях ни се случва, за да научим нещо. Има и приятелства, които са цяла една вселена. Като нашето с Ивелина. Всъщност сега като я наричам Ивелина ми е малко странно, защото за нас си е Ивелинда, Ива и т.н. Всеки използва някакво умалително име, когато говори за нея. И това не е случайно, защото тя е мила, деликтна и обичаща. И предразполага към същото! А днес това мило момиче и моя творческа половинка има рожден ден. И реших да ви разкажа малко за нея, защото да я познаваш е като подарък от съдбата.

Запознахме се преди повече от 13 години – две ентусиазирани репортерки във Военния телевизионен канал – аз в Новините, а тя в Сутрешния блок. Бяхме част от една безкрайно весела компания от млади, неангажирани със сериозни отговорности като деца и семейства хора. Краят на всеки работен ден се ознаменуваше подобаващо в някое от любимите ни заведения. След време всеки от нас продължи професионалния си път в различни насоки – вече работехме за различни медии, но си останахме настроени на една и съща вълна.

По – късно един по един започнахме да се задомяване. Но старото приятелство си остана. Случвало се е месеци наред да не се видим. Съберем ли се обаче, разговорът винаги е продължавал така все едно вчера сме били заедно.  И винаги е бил интересен. Е, Ивелиндето не успя да ни запали по спорта например, но винаги е успявала да укроти някоя неспокойна душа и да я накара да погледне от друг ъгъл на живота. А купоните, които организират с мъжа й – Ивайло, са сред най – шумните и веселите.

Тя обаче не е само купонджийка, а и сериозен докторант в Журналистическия факултет на Софийския университет. Разбрах, че има академично бъдеще пред себе си когато преди години защитавахме заедно магистърската си степен във ФЖМК. Способна е да прочете на един дъх „Капиталът“ на Маркс, за да й хрумнат добри бизнес идеи.

Сигурна съм, че мога да добавя още много нейни постижения, но най – доброто й до момента е 4 – годишният Георги – умно, възпитано и любопитно хлапе.

Нека да е здрава и щастлива!

Остави отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *

Подобни публикации
юли 08, 2019
Никой не може да се провали, когато има до себе си приятели
Още
юни 22, 2019
Млад мъж се нуждае от помощ за лечение на левкемия
Още
юни 07, 2019
Звезди танцуваха в подкрепа на семейства с репродуктивни проблеми
Още
Detoxme - натурален продукт за прочистване и отслабване
Купи само за: 19.90 лв.
Повече за Нас
MyFamily.bg е едно уютно виртуално местенце, създадено от приятели. С надеждата и вие да станете наши приятели - да намирате тук съветите, които са ви нужни, нещата, които да ви вдъхновяват. Искаме да споделяме с вас за пътуванията си - както за тези до различни кътчета на света, така и за...
За нас
Последно качени обяви
Решения на проблема ви юли 12, 2019
Цена: 1 лв.
Бюлетин
Facebook
YouTube
СЛЕДВАЙТЕ НИ В YOUTUBE

Посетете нашият YouTube канал

Предложение за статия