84 – годишният японец, който възхити Instagram

юли 09, 2019
1001

През последните години, по – възрастните потребители на Instagram и другите социални мрежи доказаха, че е възможно да станеш известен на всяка възраст. Най – новата интернет – сензация сега е 84-годишният Тецуя - пенсиониран учител по химия. Профилът му в Instagram има 125 хиляди последователи и изглежда точно така, както се очаква от един популярен човек. Това включва снимки с необичайно за неговата възраст облекло - от кожени костюми до ексцентрични тренчове. Тецуя обаче не подбира сам дрехите си. Всъщност те дори не са негови, а на внука му Наоя Кудо.


Преди месец Кудо се прибира у дома, в префектура Акита за едноседмична почивка. Решава да прекара времето си, преобличайки своя дядо с младежки дрехи. А дядото - за радост на Кудо - е щастлив да бъде модел. "Беше изненадващо ентусиазиран от това. Даваше много предложения", споделя младежът.


Внукът решава да направи и фотосесия. Заснемат я на местните плажове, полета и в средното училище, където някога е работил Тецуя. Когато семейството му вижда снимките, „подивява“ от възторг и Кудо решава да ги сподели и в социалните мрежи. И положителните отзиви вече не се ограничават само до близки и роднини. За по-малко от месец бившият учител натрупва хиляди последователи в Instagram - постижение, което Кудо отдава не на облеклото, а на начина, по който дядо му вдъхва живот и индивидуалност на всеки ансамбъл.


"Беше доста интересна трансформация – видях моя дядо от село, който няма интерес към модата, в облекла, които никога не би помислил да избере", казва той. "Обаче дългите му гащи и пластирите за облекчаване на мускулни болки, които той забрави да махне, добавиха хубав личен отпечатък"

Остави отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *

Подобни публикации
окт 14, 2019
Изследвания на мозъка разкриват защо някои хора остават влюбени и след десетилетия
Още
окт 04, 2019
Смехът, семейството и здравето са тайните за нашето щастие
Още
окт 03, 2019
Мелинда Гейтс инвестира 1 млрд. долара за равнопоставеност между половете
Още
Дневник на моята бременност- книга за всяка бъдеща майка
Купи само за: 18.00 лв.
Повече за Нас
MyFamily.bg е едно уютно виртуално местенце, създадено от приятели. С надеждата и вие да станете наши приятели - да намирате тук съветите, които са ви нужни, нещата, които да ви вдъхновяват. Искаме да споделяме с вас за пътуванията си - както за тези до различни кътчета на света, така и за...
За нас
Последно качени обяви
Маса + 6 стола за трапезария окт 14, 2019
Цена: 115 лв.
Кошница за пикник за двама окт 14, 2019
Цена: 70 лв.
Бюлетин
Facebook
YouTube
СЛЕДВАЙТЕ НИ В YOUTUBE

Посетете нашият YouTube канал

Предложение за статия