Емилия Валенти: „Не е лесно да пробиеш в България, ако не искаш да се разголваш и да правиш компромиси със себе си!“

окт 28, 2019
1168

7 – годишна Емилия Валенти стъпва на музикалната сцена и до днес не е слизала от там. Превръща музиката в мисия на живота си. Опитва се да добие популярност заради гласовите си данни и чувството, което умее да предава чрез песента. По – лесния път на провокацията и разголването никога не са били решение за нея.
Днес гласовитата дама е част от Представителния ансамбъл на въоръжените сили. Постъпва там с конкурс през 2003 година. Пяла е за българския контингент в Ирак, Косово и Босна. Попадала е в различни ситуации, които са носили риск за живота й. Приема ги обаче с благодарност – казва, че я правят по – жива. Вярва, че има смисъл в това, което прави и се приема като посланик на българската песен по света. Не само когато пътува до различните военни бази, но и при участието си в различни международни конкурси. Била е на такива в Украйна, Грузия и Русия. В Беларус пък печели титлата „Най – гласовита славянка“.


Тази година е сред участниците във Фестивала за поп и рок музика – София 2019 година. Към него я насочва Димитър Гетов, с когото казва, че имат специална връзка. Решават, че песента й „Една надежда бяла“ е творба, която трябва да се представи точно на такова музикално събитие, на което си пробиват път качествената музика и стойностните артисти. Емилия приема много лично и тазгодишната благотворителна кауза на Фестивала, която е в подкрепа на жените с репродуктивни проблеми. Самата певица е претърпяла две гинекологични операции. Съветва дамите да обръщат повече внимание на репродуктивното си здраве. А правилният момент да имаш дете идва когато му е отредено да се случи, убедена е тя.
Емилия Валенти е участвала в няколко телевизионни формата. Била е на крачка от подписване на договор с някои от най – големите музикални компании у нас като Ара мюзик, Пайнер и Жокер медия, които в момента продуцират големи звезди. Усетила обаче, че там не е нейното място. Спират я условията в договорите, начина на поднасяне на музиката и визията, която трябва да поддържа. Решава да се бори сама с трудностите, но да запази чувство на уважение към себе си и да прави това, което наистина харесва. Казва, че няма болни амбиции, защото те карат човек да излезе от себе си и да се сбогува с морала и душата си.


Не намира справедливост в българския музикален пазар, който лансира няколко определени личности. Те постоянно се въртят в ефира и успяват да пробият с по – провокативно поведение. Това обаче не е нейният начин. Нейният темперамент не й позволява да се поддаде на т.нар. лесна слава. Изявява се само на места, които я срещат с интелигентна публика. Отказвала е участия в клубове, изискващи провокативно сценично поведение.
Вярва в съдбата и в това, което тя е предначертала за всеки от нас. Убедена е, че ако й е писано, ще стане достатъчно популярна. Знае, че в България има много хора с ценностна система, близка до нейната и че те оценяват качествената музика. А ако и вие харесвате такава, може да закупите билети за Фестивала за поп и рок музика - София 2019, който ще се проведе на 18 септември, в зала 1 на НДК. Билети могат да се закупят от касите на Националния дворец на културата и на https://www.eventim.bg/. Нека да напълним залата и да подкрепим стойностните хора и музика в България!

Тагове:
емилия валенти певица армия ансамбъл

Остави отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *

Подобни публикации
ное 10, 2019
Започва пълнолуние в Телец – наяве ще излязат дълго потискани чувства
Още
окт 28, 2019
Какво чакаш още – да гледаш чуждите деца през прозореца или ще ходиш да си купиш от сиропиталище?
Още
окт 28, 2019
Мария Атанасова – добрата фея за хората с увреден слух
Още
Коледни кошници
Купи само за: 68.00 лв.
Повече за Нас
MyFamily.bg е едно уютно виртуално местенце, създадено от приятели. С надеждата и вие да станете наши приятели - да намирате тук съветите, които са ви нужни, нещата, които да ви вдъхновяват. Искаме да споделяме с вас за пътуванията си - както за тези до различни кътчета на света, така и за...
За нас
Последно качени обяви
Бюлетин
Facebook
YouTube
СЛЕДВАЙТЕ НИ В YOUTUBE

Посетете нашият YouTube канал

Предложение за статия