Джон Траволта на 65 – отново в ритъма на танца

авг 13, 2019
1199

65-годишния Джон Траволта показва отново на всички как се танцува, когато носиш пламъка в себе си. Прави го в новия клип към песента "3 To Tango" на Pitbull.
40 години след култовия си танц в Saturday Night Fever актьорът доказва, че възрастта не е пречка да водиш активен и щастлив живот. Траволта демонстрира най-добрите си движения от тангото и салсата. Единствената разлика е, че сега актьорът е с гладко избръсната глава, а не с буйната си тъмна коса.


Видеоклипът е заснет в новия ресторант на Pitbull в Маями, който е една от притегателните точки на нощния живот в града. За съвсем кратко време, видеото събира почти 9 милиона гледания. Причината освен приятната песен, несъмнено е и участието на Джон Траволта.


Той е сред най – известните танцьори в Холивуд. Затова и на бала в чест на Чарлз и Даяна в Белия дом през 1985 г., именно актьорът повежда принцесата в ритъма на танца. Траволта казва, че това е нощ, която никога няма да забрави.


През 1994 г. отново се качва на дансинга в криминалния филм Pulp Fiction. Танцът му с Ума Търман се оказва една най-запомнящите се сцени за всички времена.
А ето и видеото на песента, в която той се развихри отново:

Остави отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *

Подобни публикации
авг 20, 2019
Дуейн Джонсън "Скалата" каза „Да“ на дългогодишната си приятелка
Още
авг 13, 2019
Как изкуството може да промени дори БДЖ
Още
авг 13, 2019
Джон Траволта на 65 – отново в ритъма на танца
Още
Detoxme - натурален продукт за прочистване и отслабване
Купи само за: 17.90 лв.
Повече за Нас
MyFamily.bg е едно уютно виртуално местенце, създадено от приятели. С надеждата и вие да станете наши приятели - да намирате тук съветите, които са ви нужни, нещата, които да ви вдъхновяват. Искаме да споделяме с вас за пътуванията си - както за тези до различни кътчета на света, така и за...
За нас
Последно качени обяви
Шал Trussardi авг 03, 2019
Цена: 20 лв.
Дизайнерска блуза авг 02, 2019
Цена: 20 лв.
Бюлетин
Facebook
YouTube
СЛЕДВАЙТЕ НИ В YOUTUBE

Посетете нашият YouTube канал

Предложение за статия