Джон Траволта на 65 – отново в ритъма на танца

окт 28, 2019
1332

65-годишния Джон Траволта показва отново на всички как се танцува, когато носиш пламъка в себе си. Прави го в новия клип към песента "3 To Tango" на Pitbull.
40 години след култовия си танц в Saturday Night Fever актьорът доказва, че възрастта не е пречка да водиш активен и щастлив живот. Траволта демонстрира най-добрите си движения от тангото и салсата. Единствената разлика е, че сега актьорът е с гладко избръсната глава, а не с буйната си тъмна коса.


Видеоклипът е заснет в новия ресторант на Pitbull в Маями, който е една от притегателните точки на нощния живот в града. За съвсем кратко време, видеото събира почти 9 милиона гледания. Причината освен приятната песен, несъмнено е и участието на Джон Траволта.


Той е сред най – известните танцьори в Холивуд. Затова и на бала в чест на Чарлз и Даяна в Белия дом през 1985 г., именно актьорът повежда принцесата в ритъма на танца. Траволта казва, че това е нощ, която никога няма да забрави.


През 1994 г. отново се качва на дансинга в криминалния филм Pulp Fiction. Танцът му с Ума Търман се оказва една най-запомнящите се сцени за всички времена.
А ето и видеото на песента, в която той се развихри отново:

Остави отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *

Подобни публикации
дек 11, 2019
Компания раздаде коледни бонуси от по 50 хиляди долара
Още
дек 09, 2019
Мис Вселена: " Израснах в свят, в който жена като мен никога не се е считала за красива"
Още
дек 09, 2019
Как бизнесът може да се включи в борбата за по – чист въздух в София
Още
Коледни кошници
Купи само за: 68.00 лв.
Повече за Нас
MyFamily.bg е едно уютно виртуално местенце, създадено от приятели. С надеждата и вие да станете наши приятели - да намирате тук съветите, които са ви нужни, нещата, които да ви вдъхновяват. Искаме да споделяме с вас за пътуванията си - както за тези до различни кътчета на света, така и за...
За нас
Последно качени обяви
Бюлетин
Facebook
YouTube
СЛЕДВАЙТЕ НИ В YOUTUBE

Посетете нашият YouTube канал

Предложение за статия