Вяра Панталеева: „Искам да разголвам душата, а не тялото си!“

сеп 03, 2019
1403

Звездата на Вяра Панталеева изгрява преди 15 години в първото музикално риалити у нас. Дълги години е част от екипа на предаването „Нощни птици“, което наскоро беше свалено от ефира на БНТ. Пее откакто се помни. Музиката е основен двигател и страст в живота й.

Вратите на шоубизнеса обаче не се отварят лесно пред младата изпълнителка. Защото отхвърля провокацията и разголването: „Ако разголвам нещо, искам да бъде душата ми - чрез песента, а не тялото“. Това за нея е единствения възможен път: “По – дълъг е и по – труден. Изисква се много воля и постоянство, за да продължаваш напред. Но е по – стабилен. Другото е мимолетно. Защото живеем във времена на бърза консумация и изхабяване“, обяснява талантливата певица.

Трудно е да бъдеш себе си в този провокативен свят, но не е невъзможно, заявявя Вяра. За да може напълно да отстоява себе си, тя се самопродуцира. Плаща от джоба си за всяка песен и клип. Не желае да се съобразява с музикалните компании - не иска друг да определя как да изглежда и какво да пее. Изпълнява само това, което й харесва. Казва, че няма да позволи на никого да й отнеме тази свобода. Приключила е и с изявите си в пиано баровете, понякога приема покани за частни партита с бенда „Нощни птици“. Посветила се е на работата с деца в създадената от нея вокалната група „Мики Маус“.

Работила е успешно и в чужбина, но предпочита да живее и твори в собствената си страна. Тази година тя е сред участниците в Междунарадния фестивал за поп и рок музика – София 2019, който ще се проведе на 18 септеври в зала 1 на НДК. Към него я насочва Тихомир Георгиев, с когото създават обща песен. Смята, че такива музикални събития дават възможност на  талантливите певци и музиканти да намерят своята сцена и изкуството им да достигне до повече хора. Защото музиката, според Вяра, все по – трудно  достига до хората чрез националните медии.

Билети за фестивала могат да бъдат закупени на касите на НДК и в мрежата на eventim.bg

Остави отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *

Подобни публикации
сеп 17, 2019
Петър Писарски от „Атлас“ подава ръка на талантливите деца на България
Още
сеп 17, 2019
Младите рок таланти, които възпяват българщината
Още
сеп 03, 2019
Вяра Панталеева: „Искам да разголвам душата, а не тялото си!“
Още
Фестивал за поп и рок музика
Купи само за: 10.00 лв.
Повече за Нас
MyFamily.bg е едно уютно виртуално местенце, създадено от приятели. С надеждата и вие да станете наши приятели - да намирате тук съветите, които са ви нужни, нещата, които да ви вдъхновяват. Искаме да споделяме с вас за пътуванията си - както за тези до различни кътчета на света, така и за...
За нас
Последно качени обяви
Арт морско огледало авг 25, 2019
Цена: 45 лв.
Шал Trussardi авг 03, 2019
Цена: 20 лв.
Бюлетин
Facebook
YouTube
СЛЕДВАЙТЕ НИ В YOUTUBE

Посетете нашият YouTube канал

Предложение за статия