Вяра Панталеева: „Искам да разголвам душата, а не тялото си!“

сеп 03, 2019
1692

Звездата на Вяра Панталеева изгрява преди 15 години в първото музикално риалити у нас. Дълги години е част от екипа на предаването „Нощни птици“, което наскоро беше свалено от ефира на БНТ. Пее откакто се помни. Музиката е основен двигател и страст в живота й.

Вратите на шоубизнеса обаче не се отварят лесно пред младата изпълнителка. Защото отхвърля провокацията и разголването: „Ако разголвам нещо, искам да бъде душата ми - чрез песента, а не тялото“. Това за нея е единствения възможен път: “По – дълъг е и по – труден. Изисква се много воля и постоянство, за да продължаваш напред. Но е по – стабилен. Другото е мимолетно. Защото живеем във времена на бърза консумация и изхабяване“, обяснява талантливата певица.

Трудно е да бъдеш себе си в този провокативен свят, но не е невъзможно, заявявя Вяра. За да може напълно да отстоява себе си, тя се самопродуцира. Плаща от джоба си за всяка песен и клип. Не желае да се съобразява с музикалните компании - не иска друг да определя как да изглежда и какво да пее. Изпълнява само това, което й харесва. Казва, че няма да позволи на никого да й отнеме тази свобода. Приключила е и с изявите си в пиано баровете, понякога приема покани за частни партита с бенда „Нощни птици“. Посветила се е на работата с деца в създадената от нея вокалната група „Мики Маус“.

Работила е успешно и в чужбина, но предпочита да живее и твори в собствената си страна. Тази година тя е сред участниците в Междунарадния фестивал за поп и рок музика – София 2019, който ще се проведе на 18 септеври в зала 1 на НДК. Към него я насочва Тихомир Георгиев, с когото създават обща песен. Смята, че такива музикални събития дават възможност на  талантливите певци и музиканти да намерят своята сцена и изкуството им да достигне до повече хора. Защото музиката, според Вяра, все по – трудно  достига до хората чрез националните медии.

Билети за фестивала могат да бъдат закупени на касите на НДК и в мрежата на eventim.bg

Остави отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *

Подобни публикации
мар 31, 2020
Оправете хаоса и разкарайте токсичните хора или как да преживеем по-лесно изолацията
Още
фев 07, 2020
Фабиан Перез: „Жената е най – красива, когато разголи душата си“
Още
ное 10, 2019
Започва пълнолуние в Телец – наяве ще излязат дълго потискани чувства
Още
"Магията на баланса" - тайната за щастливо семейство и успешна кариера едновременно
Купи само за: 18.00 лв.
Повече за Нас
MyFamily.bg е едно уютно виртуално местенце, създадено от приятели. С надеждата и вие да станете наши приятели - да намирате тук съветите, които са ви нужни, нещата, които да ви вдъхновяват. Искаме да споделяме с вас за пътуванията си - както за тези до различни кътчета на света, така и за...
За нас
Последно качени обяви
Бюлетин
Facebook
YouTube
СЛЕДВАЙТЕ НИ В YOUTUBE

Посетете нашият YouTube канал

Предложение за статия