“Дневник на моята бременност“ помага на жените през най-важния период от живота им

ное 25, 2019
1633

Знаете ли, че докато сме бременни кожата ни става по-красива и най-финните бръчици се запълват. Прогестеронът в тялото ни се увеличава и това ни прави по-спокойни, отпуснати и забавени. Метаболизмът ни се увеличава и постепенно ще почувстваме прилив на енергия. Косата ни ще е по-здрава по-лъскава и ще расте по-бързо“. Тези и още много ценни, вдъхновяващи и успокояващи съвети относно бременноста могат да бъдат прочетени в новото печатно бижу „Дневник на моята бременност“.

В книгата е събрана цялата необходима и полезна информация за периода на бременността – от основните промени, които настъпват в тялото на майката и бебето през различните гестационни седмици, до най-оптималното хранене и възможностите на хомеопатията за профилактика и лечение.

Специализираното издание е на цена от 18 лева, като сумата отива изцяло за благотворителност, в помощ на двойките с репродуктивни проблеми.

„Независимо, дали сте бременни или не, със закупуването на тази книга помагате да се роди една мечта – един нов живот“, заяви Ивелина Рускова, автор на книгата пред myfamily.bg

Благотовителната кауза е сред основните цели на авторите на дневника, които са в състав Ивелина Рускова, основател на Фондация „Мечта за дете“, д-р Зорка Угринова, хомеопат и Елена Терзиева, нутриционист.

„Дневник на моята бременност“ може да се закупи от книжарниците или да се поръча на адрес "Дневник на моята бременност", от където ще бъде доставен чрез куриер.

 

 

Тагове:
Дневник на моята бременност книга бременност

Остави отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *

Подобни публикации
мар 23, 2020
Общинският съветник с коронавирус – Анна Стойкова: „Чувствам се все по – добре“
Още
мар 22, 2020
Загреб – опустошен като след бомбардировка
Още
мар 21, 2020
Заразена с COVID- 19 разказва за симптомите и борбата с вируса ден по ден
Още
"Магията на баланса" - тайната за щастливо семейство и успешна кариера едновременно
Купи само за: 18.00 лв.
Повече за Нас
MyFamily.bg е едно уютно виртуално местенце, създадено от приятели. С надеждата и вие да станете наши приятели - да намирате тук съветите, които са ви нужни, нещата, които да ви вдъхновяват. Искаме да споделяме с вас за пътуванията си - както за тези до различни кътчета на света, така и за...
За нас
Последно качени обяви
Бюлетин
Facebook
YouTube
СЛЕДВАЙТЕ НИ В YOUTUBE

Посетете нашият YouTube канал

Предложение за статия