Време е за промяна! Новолунието в Скорпион ще ни донесе нови емоции и ситуации

окт 28, 2019
711

Новолунието в Скорпион настъпва на 28 октомври в 05:40 часа.
Ако до 8 часа по-късно отправите към Вселената своя мечта, шансът тя да се сбъдне е огромен! Не е за изпускане... Причината е в мощната, творяща енергия на Черната луна. Така се нарича рядкото събитие, когато в един месец има две Новолуния - първото беше на 1 октомври.

Новолуние в Скорпион:
Скорпионът в астрологията се свързва с трансформация, затова очакваме възможности за промяна както на вътрешно, така и на външно ниво. За Скорпионите тя ще е радикална, както и за противоположния зодиакален знак – Телец и  за хората с асцендент Луна в скорпион. Засегнати ще са също знаците Лъв и Водолей.

Ще трябва да преосмислим ценностната си система, да потърсим баланс между материалното и духовното, защото материализмът сам по себе си не носи радост. Много възможности и добри новини очакват почти всички, но най-вече представителите на водните знаци: Рак, Скорпион и Риби.

Новолунието в Скорпион подтиква към изблици на ревност. Стремежът на Скорпиона към трупане на материално богатство е известен, сега е възможно да се появи желание за контрол над партньора посредством финансов натиск.

Скорпионът е самата стихия на Водата, той е силно емоционален и има способността да разбира света интуитивно. За много хора енергията на новолунието ще се изрази в засилване на проницателността, внезапни озарения, откриване на нови качества както вътре в тях самите, така и в околните.

Новолунието в скорпион ще доведе до някои евентуални промени във финансов характер, като тези промени могат да бъдат както в личен така и в световен мащаб и затова можем да очакваме много резки промени.
Като някакъв подем или като някакъв крах във финансов план, поради тази мисъл новолунието в скорпион по един или по друг начин ще накара да направим своята преоценка за всичко в нашия живот за това кое е важно и кое не е!
Най-важно върху което можем да се концентрираме е да не бъдем разсеяни, защото може да ни се даде възможност наистина да разберем това, което е от основно значение за нас и да преоткрием някои отношения, финансовата възможности или емоционалността си с някои хора.
Това новолуние ще ни накара да направим големи промени и трансформации, като някои от нас мога да преживеят кризисни ситуации, затова слушайте най-вече вътрешния си глас. Вземете решения за тръгване в правилната посока, защото скорпионът е свързан най-вече с интуицията.
Той говори за духовността и е свързан и с трансформацията, живота, смъртта, зачеването, сексуалността, така че при всички нас може да има голямо разчистване.
Хубаво е ако изчистим душите си от лошите мисли и позволим на тяхно място да дойдат нови чисти емоции и ситуации, да се освободим от старите и ненужните дрехи и да направим, така че да се облечем в чисто нови – това е девиза на това НОВОЛУНИЕ!

Как да сбъднем желанията си?
Новолунието е наистина един магически ден за сбъдване на желания. Нашите мисли са енергия, с която можем да постигнем много. Можем да повлияем на много неща, случващи се в живота ни. Има такива, които са предопределени, но има и неща, които могат да бъдат променени от нас, от нашите мисли, от нашите действия. А именно тук се включва силно правото ни на избор, на нашата свободна воля.

Как да отправим желанията си? Напишете ги до 8 чàса от точния момент на Новолунието, на ръка, най-добре с червен химикал. Пуснете мечтата в пространството. Искай, за да ти се даде! И вярвай в резултата! Вярвай силно, от цялото си сърце и душа, че желанията ще се станат реалност. Повярвай, че този миг е вълшебен и стават чудеса!

Обърнете се към Вселената за помощ! Останете сами със себе си, с вашата мечта. Затворете очи и си представете, че това което искате, вече е факт, реализирано е. Усетете чувствата и емоциите, които ви обгръщат от сбъдването му. Вижте се отстрани в тази ваша визуализация. Вярвайте и искайте това силно. Не се съмнявайте, че няма да се случи.

Изключително важно е вашето желание да засяга само и единствено вас самите, да не касае други хора! Ако си мислите, че можете да повлияете на другите, много се заблуждавате. Не се опитвайте да влияете на други хора, защото нищо добро няма да постигнете.

Върху какво да работим?

• Трансформация, кризи, напрегнати ситуации.
• Себеусъвършенстване и търсене на дълбочината на нещата в живота.
• Сексуални взаимоотношения, зачатие.
• Духовност
• Финансови въпроси, заеми, дългове, завещания, дарения.
• Тайни, психологически състояния
• Вина, ревност
• Прошка

Формули за постигане на желания:

„Благодаря, че имам това важно житейско преживяване, което ме учи на поредния важен урок, и ме насочва в правилната насока, за да се осъзная сега и днес."
„Благодаря, че имам това щастие да премина през тази необикновена трансформация, която ме изгражда като една нова личност."
„Благодаря, че имам всички тези финансови средства, с които съумявам да боравя прекрасно и да имам тези уникални резултати."
„Благодаря, че имам това прозрение и вдъхновение да тръгна в една нова различна нова светлина на живот. Аз съм намерил правилния и точния път в духовността."
„Благодаря, за това, че съм щастлив с това велико събитие - зачатието на моето дете!"
„Благодаря, че мога да използвам силата си конструктивно."
„Благодаря, за тази пълна трансформация в моя живот."
„Благодаря, че успях да се освободя от миналото си, да приема тази промяна."
„Благодаря, че прощавам и това ми дава изключително голяма сила и освобождение."
„Благодаря, че спрях да обвинявам другите хора за…"
„Благодаря, че напрежението и кризите в моя живот ме напусна."
„Благодаря, че успях де се преборя и освободя от страха си, с вината си, с ревността."

Пожелавам Ви едно вълшебно тайнство в Новолунието в Скорпион!
Да успее да разкрие и отвори всички заключени врати в нашия живот!

Ивелина Рускова, астролог

astroiva@abv.bg
 0888 899 057

Тагове:
новолуние в скорпион астрологична прогноза Ивелина Рускова промяна

Остави отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *

Подобни публикации
юли 07, 2020
Странно, но факт: Изолацията е направила много семейства по-щастливи
Още
юли 06, 2020
Бодибилдърка на 73 години разби американската публика
Още
юли 04, 2020
Учени обясняват как да изчислите "човешката" възраст на кучето си
Още
Организирайте събитието си с Каприз ивент!
Купи само за: 0.00 лв.
Повече за Нас
MyFamily.bg е едно уютно виртуално местенце, създадено от приятели. С надеждата и вие да станете наши приятели - да намирате тук съветите, които са ви нужни, нещата, които да ви вдъхновяват. Искаме да споделяме с вас за пътуванията си - както за тези до различни кътчета на света, така и за...
За нас
Последно качени обяви
Бюлетин
Facebook
YouTube
СЛЕДВАЙТЕ НИ В YOUTUBE

Посетете нашият YouTube канал

Предложение за статия