Кулинарни виртуози сбъдват Мечта за дете

окт 29, 2019
740

Кулинарни виртуози се включиха в каузата на Фондация „Мечта за дете“, подпомагаща двойки с репродуктивни проблеми.
Шеф готвачите Йонко Дяков и Руслан Гърдов демонстрираха пред гостите тънкостите в кулинарното изкуство и подготвиха пет степенно меню.
Благотвотителната инициатива успя да събере сумата от 3180 лв, които ще отидат за инвитро процедури на варненски двойки. Средствата се натрупаха след търг и наддаване за най-различни предмети от присъстващите на събитието.
„Всичко е добре, когато приключва добре! Най-доброто е, че каузата е изпълнена! Варна сбъдва Мечта за дете! Сега остава да се роди едно мечтано българско бебе. Преживяхме една чудесна вечер, благодарение на сърдечността на десетките присъстващи, които подпомогнаха каузата. Бъдете здрави и щастливи! Всяко направено Добро се връща!“, каза основателят на Фондация „Мечта за дете“ Ивелина Рускова, която вече е преминала по трънливия път на семействата с репродуктивни проблеми.
Кулинарните майстори направиха вечерта впечатляваща с разнообраните и изискани ястия, направени с цел да мотивират гостите в наддаването на търга.
Двамата шеф готвачи ще продължат да подкрепят каузата на фондацията, за да се раждат повече деца в България.
Ако искате да помогнете и да станете част от кампанията, и да сбъднете нечия мечта за Дете, обадете се, дарете и станете част от семейството на Мечта за дете ! mechtazadete@abv.bg

Тагове:
Ивелина Рускова Фондация "Мечта за дете" благотворителност репродуктивни проблеми

Остави отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *

Подобни публикации
юли 07, 2020
Странно, но факт: Изолацията е направила много семейства по-щастливи
Още
юли 06, 2020
Бодибилдърка на 73 години разби американската публика
Още
юли 04, 2020
Учени обясняват как да изчислите "човешката" възраст на кучето си
Още
Организирайте събитието си с Каприз ивент!
Купи само за: 0.00 лв.
Повече за Нас
MyFamily.bg е едно уютно виртуално местенце, създадено от приятели. С надеждата и вие да станете наши приятели - да намирате тук съветите, които са ви нужни, нещата, които да ви вдъхновяват. Искаме да споделяме с вас за пътуванията си - както за тези до различни кътчета на света, така и за...
За нас
Последно качени обяви
Бюлетин
Facebook
YouTube
СЛЕДВАЙТЕ НИ В YOUTUBE

Посетете нашият YouTube канал

Предложение за статия