Венера в Стрелец - идва времето на любовта и парите

ное 05, 2019
1576

От 2 до 26 ноември планетата Венера се намира в зодиакалния знак Стрелец, което означава, че нещата в любовен план постепенно ще станат по – спокойни, по-уверени и по-стабилни.
Този астрален процес ще донесе раздвижване и нова енергия в сферата на любовта, финансите и ще бъдем по-удовлетворени в партньорските си отношения с любимия човек. Нещата в любовта ще се случват по-спокойно, отколкото в предходния месец.
Стрелецът е знака, който говори за много възход , много целенасоченост, за мъдрост, позитивизъм и дързост.

Венера е свързана с любовта, изкуството, финансите и красотата, което може да доведе до развитие в тези сфери. По този начин Венера в Стрелец ще даде по-голяма яснота, лекота, чистота в емоционално отношение. Богинята на любовта ще ни накара да се докоснем по-силно и да усетим вдъхновение и оптимизъм в нашият живот, независимо че имаме и Ретрограден Меркурий. Даже до някаква степен Венера в Стрелец ще неутрализира негативните отношения на ретрограден Меркурий.

През този период във връзките си ще търсим повече духовното и интелектуалното, отколкото сексуалното. Ще търсим искреността в отношенията си и ще виждаме нещата в любовта по-леко. 

Това е един много хубав период, в който може хората, които нямат връзки да срещнат подходящия човек. Времето е добро и за пътувания, затова ако имате подобни планове ги осъществете смело. 

Ще станем много по- добронамерени към околните и ще се развиваме в любовен и финансов план. 

Съществуват възможности Стрелецът да увеличи страничните връзки и флиртове, но интелектуалните интереси ще са най-силните между събирането на двама души .
Много често в такъв период хората търсят личности, които да отговорят на техните възможности и способности, да имат общи теми свързани с културата, с образованието и др. Затова е добре да бъдем искрени и справедливи, защото това ще помогне да затвърдим партньорските си отношения. 

Ивелина Рускова, астролог
0888899057

astroiva@abv.bg

Тагове:
Ивелина Рускова астрологична прогноза астрология Венера в Стрелец

Остави отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *

Подобни публикации
май 27, 2020
Медиците във ВМА вече са с нова, по – висока защита срещу COVID-19
Още
май 26, 2020
Как една мексиканска баба, приготвяща традиционна храна, стана сензация в Интернет и събра над 2.5 милиона последователи
Още
май 22, 2020
Кучета ще разпознават болни от коронавирус по границите в Англия
Още
Събуди се спокоен!
Купи само за: 0.00 лв.
Повече за Нас
MyFamily.bg е едно уютно виртуално местенце, създадено от приятели. С надеждата и вие да станете наши приятели - да намирате тук съветите, които са ви нужни, нещата, които да ви вдъхновяват. Искаме да споделяме с вас за пътуванията си - както за тези до различни кътчета на света, така и за...
За нас
Последно качени обяви
Бюлетин
Facebook
YouTube
СЛЕДВАЙТЕ НИ В YOUTUBE

Посетете нашият YouTube канал

Предложение за статия