Известни актьори, певци и журналисти помагат на двойки с репродуктивни проблеми

дек 04, 2019
790

Официалната статистика отчита, че двойките с репродуктивни проблеми у нас са около 200 хиляди. Вероятно са много повече. Всеки познава хора с подобна съдба. И всички ние си мислим колко е жалко, че много от тях нямат възможност да направят необходимия брой процедури, за да се сдобият с мечтаната рожба. Особено във времената на тежка демографска криза, в които живеем. Има обаче и хора, които не просто си мислят, а дават всичко от себе си, за да помогнат. Като председателката на фондация „Мечта за дете“ Ивелина Рускова. Тя най – добре разбира болката им, защото е преминала по същия трънлив път. . И при всяка среща със семейство, борещо се за рожба, тя се връща към своя дълг и труден 12 – годишен път до раждането на двете й прекрасни дъщери.

Затова подема поредната си благотворителна инициатива, в която успява да обедини около една кауза някои от най – обичаните звезди у нас. Силвия Кацарова, Дичо, Теди Кацарова, Йоана Драгнева,  Миро Димитров от „София ден и нощ“, Славин Славчев, Мира Радева и Миглена Ангелова са само част от участниците в звездния спектакъл „Песен за дете“, който ще се състои на 3 – ти декември. В него те ще обединят творческата си енергия и ще пеят в дуети по време на благотворителна вечеря. Всеки от присъстващите ще може да наддава за песента на любимия си изпълнител и да я откупи. Средствата ще бъдат предоставени на двойки с репродуктивни проблеми, които не спират да се надяват и да чакат своето коледно чудо.

Фондацията вече е подала ръка на повече от 30 двойки и им е помогнала да направят ин витро процедури. Резултатът – 3 бебета вече са на бял свят, а още осем са на път.  Ивелина се радва се, че не е сама в желанието си да помага. Споделя, че нито един от участниците в звездния спектакъл, не се е поколебал дори за момент дали да приеме поканата за участие. На някои от изпълнителите фондацията разчита от доста време. Като Силвия  и Теди Кацарови. А водещ на благотворителните инициативи всеки път е Наско от Бг радио, който ще влезе в ролята си и на 3 – ти декември. Но хората, които помагат са още много, защото „доброто е заразно“, твърди Ивелина.

Тук може да научите още за събитието: https://www.facebook.com/events/

Остави отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *

Подобни публикации
авг 08, 2020
Никога не е късно за мечти! Историята на Джузепе Патерно, който завърши университет на 96 години
Още
авг 05, 2020
Преходът от социализъм към демокрация – равносметка в стил „комикс арт“
Още
юли 28, 2020
Внушителен клип показва битката за ценности и спаведливост в България
Още
Организирайте събитието си с Каприз ивент!
Купи само за: 0.00 лв.
Повече за Нас
MyFamily.bg е едно уютно виртуално местенце, създадено от приятели. С надеждата и вие да станете наши приятели - да намирате тук съветите, които са ви нужни, нещата, които да ви вдъхновяват. Искаме да споделяме с вас за пътуванията си - както за тези до различни кътчета на света, така и за...
За нас
Последно качени обяви
Кикбокс Екипировка авг 02, 2020
Цена: 160 лв.
Екипировка кикбокс авг 02, 2020
Цена: 160 лв.
Бюлетин
Facebook
YouTube
СЛЕДВАЙТЕ НИ В YOUTUBE

Посетете нашият YouTube канал

Предложение за статия