Най-старата двойка в света ще отпразнува 80 години брак

ное 10, 2019
240

Американецът Джон Хендерсън е на 106 години, а съпругата му Шарлот на 105. Сумарно годините на двамата правят 211 и са обявени за най-старата жива двойка в света, според Рекордите на Гинес.

Любовната история на семейство Хендерсън е издържала на всички изпитания във времето. Джон и Шарлот сключват брак през 1939, а на 15 декември ще отпразнуват 80 години щастлив семеен живот.

Двамата се запознават в Тексаския университет през далчената 1934 г. Шарлот се обучава за учител, докато Джон е вратар във футболния отбор на кампуса. Всъщност той е и най-възрастния жив футболист на университета в Тексас, където до днес се включва във футболната игра веднъж годишно.

Двойката все още се радва на добро здраве и хармонични семейни отношения. Тайната на дългия и щастлив брак, според тях е уважението и сърдечността към съпруга, както и да се живее умерено без да се прекалява с нищо.

Източник: CNN

Тагове:
столетници брак Рекордите на Гинес

Остави отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *

Подобни публикации
дек 11, 2019
Компания раздаде коледни бонуси от по 50 хиляди долара
Още
дек 09, 2019
Мис Вселена: " Израснах в свят, в който жена като мен никога не се е считала за красива"
Още
дек 09, 2019
Как бизнесът може да се включи в борбата за по – чист въздух в София
Още
Коледни кошници
Купи само за: 68.00 лв.
Повече за Нас
MyFamily.bg е едно уютно виртуално местенце, създадено от приятели. С надеждата и вие да станете наши приятели - да намирате тук съветите, които са ви нужни, нещата, които да ви вдъхновяват. Искаме да споделяме с вас за пътуванията си - както за тези до различни кътчета на света, така и за...
За нас
Последно качени обяви
Бюлетин
Facebook
YouTube
СЛЕДВАЙТЕ НИ В YOUTUBE

Посетете нашият YouTube канал

Предложение за статия