Започва пълнолуние в Телец – наяве ще излязат дълго потискани чувства

ное 10, 2019
343

На 12 ноември в 15.36 ч според астролозите започва пълнолуние в Телец. Какво ще ни донесе то разкрива астрологът Ивелина Рускова: „То ще окаже силно влияние върху представителите на зодия телец, скорпион, лъв и водолей. При Пълнолунието в знака на Телец можем да планираме важни действия, да положим основите, които ще са ни необходими за бъдещи планове. Това пълнолуние ще ни предостави много възможности за развитие и успех. То обаче това силно влияе и върху самочувствието и ни кара да изпитваме огромно психологическо напрежение, което може да се отрази и върху физическото ни тяло. Луната оказва влияние върху емоциите и чувства ни. По тази причина може да сме по-раздразнителни, по-агресивни, по-избухливи и да нямаме никакво търпение.

Пълнолунието засяга и всичко, свързано с финансите. То има отношение и към удоволствията – телесни и сексуални.

Много актуални, но и болезнени, могат да бъдат въпросите относно нашите ценности, съпоставени с ценностите на другите – материални или не.

В този период много вътрешни конфликти и чувства ще намерят начин да се покажат и  е възможно да усетим дисбаланс, да не знаем какво става с нас. Това, което ще изплува от нас, трябва много добре да бъде обмислено.

Това е период, свързан с материална стабилност. В продължение на две седмици след пълнолунието може да ви безпокоят финансови дела, свързани с дългове, кредити, банки, покупки и продажби. Оста на пълнолунието е свързана с хармоничния аспект на планетата Меркурий, което подчертава ролята на интелекта, комуникацията и приятелствата при разрешаване на финансови казуси. Материалния свят, в който живеем, ще ни подскаже как правилно да се изразим, за да получим силата, която ни е нужна. Следвайте мечтите си, те показват съкровените желания на сърцето!

Моментът е много благоприятен за физически упражнения, движение и по-малко мързелуване. Много полезна е медитацията, защото успокоява нервната система и възвръща душевното равновесие.

Желая ви това пълнолуние да донесе в живота събития и промени, от които имаме нужда и които ще ни накарат да вървим напред.“

Ивелина Рускова, астролог

astroiva@abv.bg, 0888 899 057

Остави отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *

Подобни публикации
юни 29, 2020
Д - р Симидчиев: “Няма пари за проследяване състоянието на белите дробове при преболедувалите коронавирус, а те често са увредени“
Още
юни 26, 2020
Проф. Балтов: „Хората се разпуснаха прекалено много! Трябва да имаме самосъзнание и дисциплина“
Още
юни 25, 2020
Доц. Андрей Чорбанов: “Много малко хора са заразени на случаен принцип с коронавирус. Необходим е близък контакт“
Още
Организирайте събитието си с Каприз ивент!
Купи само за: 0.00 лв.
Повече за Нас
MyFamily.bg е едно уютно виртуално местенце, създадено от приятели. С надеждата и вие да станете наши приятели - да намирате тук съветите, които са ви нужни, нещата, които да ви вдъхновяват. Искаме да споделяме с вас за пътуванията си - както за тези до различни кътчета на света, така и за...
За нас
Последно качени обяви
Бюлетин
Facebook
YouTube
СЛЕДВАЙТЕ НИ В YOUTUBE

Посетете нашият YouTube канал

Предложение за статия