Най – големите семейства в света

дек 08, 2019
421

Можете ли да си представите как би изглеждало ежедневието ви, ако имахте 100 деца? За повечето от нас е предизвикателство да се справят дори с 2. А как ли се чувства човекът с най – голямото семейство в света - Зайона от Индия, който има 94 деца? Разбира се, той няма само една съпруга, а цели 39! Първият си брак сключва, когато е на 17 години. Огромното му семейство живее в къща със 100 стаи. Отглеждат много животни и зърнени култури. Консумират по 90 килограма ориз на ден и по 60 килограма картофи. Зайона е водач на индийската християнска секта Chana pawl и вярва, че един ден ще управлява света редом с Исус.

Семейство Бейтс също има впечатляващ брой деца – 19! Те са евангелисти, които живеят в Тенеси, Америка. Джил е бил на 22 години, когато решил да се омъжи за 21 – годишната Кели. В началото не планирали да имат голямо семейство, но след като се родило първото им дете, те открили, че няма нищо по – хубаво от отглеждането на бебе. И продължили да създават деца. Последното е родено през 2012 година. Вече имат 10 внуци и още 4 са път.

Най – голямото семейство във Великобритания – Радфорд - има 21 деца. Ноел и Сю се запознали, когато били деца и не чакали дълго, за създадат първия си наследник – тя била едва на 14, а той на 18. Скоро фамилията ще се увеличи още, защото Сю очаква 22 – то си дете. Радфорд живеят в сграда, която някога е била старчески дом, защото стандартните къщи са малки за голямото семейство. Собственици са на пекарна.


Семейство Ханс от Шотландия се гордее със своите 13 деца. Наследниците на Ема и Рой са на възраст между 2 и 25 години. Рой е здравен работник, а Ема е домакиня и се грижи за семейството, което консумира около 20 литра мляко, 21 хляба и 5 големи кутии със зърнена закуска всеки ден.

Източник: https://brightside.me/

Остави отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *

Подобни публикации
сеп 22, 2020
Как да насърчим детето да отваря книгите с желание?
Още
сеп 18, 2020
Важна информация за родителите на деца под карантина
Още
сеп 17, 2020
Пулмолог: Няма особена драма със заразените с Covid-19 в училищата
Още
Тематична детска книжка с интересни развиващи игри
Купи само за: 12.00 лв.
Повече за Нас
MyFamily.bg е едно уютно виртуално местенце, създадено от приятели. С надеждата и вие да станете наши приятели - да намирате тук съветите, които са ви нужни, нещата, които да ви вдъхновяват. Искаме да споделяме с вас за пътуванията си - както за тези до различни кътчета на света, така и за...
За нас
Последно качени обяви
Кикбокс Екипировка авг 02, 2020
Цена: 160 лв.
Екипировка кикбокс авг 02, 2020
Цена: 160 лв.
Бюлетин
Facebook
YouTube
СЛЕДВАЙТЕ НИ В YOUTUBE

Посетете нашият YouTube канал

Предложение за статия