Популярният мексикански курорт Канкун ще поеме половината от разходите ви за хотел, ако го посетите до края на годината

май 30, 2020
708

Щатът Кинтана Роо, в който се намира популярната плажна дестинация, планира да отвори за туристи между 8 и 10 юни. Властите се надяват да постигнат „реактивация на дестинацията“ като поемат половината от разходите за хотел на всеки турист.
Хотелските асоциации на Канкун, Пуерто Морелос, Ривиера Мая и Козумел работят заедно по кампанията Come2MexicanCaribbean. В нея вече са се включили 200 фирми. Тя ще стартира на 15 юни. Резервации с отстъпки ще могат да се правят до 15 август 2020 г.


По време на кампанията туристите ще получават две безплатни нощувки на всеки две заплатени от тях. Престоят на две деца пък ще бъде напълно безплатен, когато са придружавани от двама възрастни. Но това далеч не е всичко. Отстъпки ще има за още много услуги, използвани от туристите. При колите под наем също ще се получават два безплатни дни за всеки два, които сте заплатили. 20% отстъпка ще предоставят тематичните паркове, голф игрищата и спа центровете.


Офертите обаче се разработват от всяка отделна фирма и могат да варират. " Хотелиерските асоциации и туристическата индустрия като цяло са ангажирани на 100% в тази кампания и имат за цел да активират отново пътуването до нашите дестинации след кризата, причинена от пандемията COVID-19", заявява Роберто Синтрон, президент на Асоциацията на хотелиерите.
В Мексико до момента има 81 400 потвърдени случаи на коронавирус и 9 044 смъртни случая, според института „Джон Хопкинс“. Някои държави, като САЩ, все още не препоръчват несъществени пътувания до Мексико.

Източник: https://www.insider.com

Остави отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *

Подобни публикации
юли 03, 2020
„Полет до никъде“ предлага летището в Тайпе за най – зажаднелите пътешественици
Още
юли 02, 2020
Прага отбеляза края на извънредното положение с масова вечеря на 480 – метрова маса
Още
юни 26, 2020
Парк „Мини България“ – разказ за великото минало на хилядолетна нация
Още
Организирайте събитието си с Каприз ивент!
Купи само за: 0.00 лв.
Повече за Нас
MyFamily.bg е едно уютно виртуално местенце, създадено от приятели. С надеждата и вие да станете наши приятели - да намирате тук съветите, които са ви нужни, нещата, които да ви вдъхновяват. Искаме да споделяме с вас за пътуванията си - както за тези до различни кътчета на света, така и за...
За нас
Последно качени обяви
Бюлетин
Facebook
YouTube
СЛЕДВАЙТЕ НИ В YOUTUBE

Посетете нашият YouTube канал

Предложение за статия